Philips BDM4350UC este un monitor 4K UHD cu diagonala de 43″ care se adresează profesioniștilor

0
406
Philips BDM4350UC

MMD, partenerul licențial al Philips pentru producția de monitoare, a anunțat lansarea monitorului Philips BDM4350UC, care se adresează profesioniștilor.

Philips BDM4350UC este în momentul de față cel mai mare monitor 4K UHD din portofoliul celor de la Philips, având o diagonală care oferă celui care îl utilizează un spațiu de lucru generos, cu imagini clare și bogate în culori.

Ecranul IPS LCD măsoară 43 inch (aproximativ 108 cm) în diagonală și poate afișa imagini la o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli, cu o luminozitate de 300 cd/m². Datorită lui MultiView 4K noul monitor este capabil să primească imagini de la patru surse video diferite, în același timp, iar tehnologia panourilor oferă imagini detaliate și culori reale, precum și unghiuri de vizionare largi.

Philips BDM4350UC

Cea mai recentă apariție din categoria 4K dovedește încă odată angajamentul continuu dintre Philips și MMD pentru a crea o experiență de vizionare mai productivă și mai strălucitoare ca oricând. Cu acest ecran de 43 de inci pe biroul lor, utilizatorii au mai mult spațiu pentru a se bucura de claritatea și strălucirea experienței de vizionare oferită de rezoluția 4K UHD” – Albert Ulfman, product manager al Philips în Europa din cadrul MMD.

Revenind la tehnologia MultiView 4K, precizez că aceasta permite primirea de imagini din patru surse video diferite, cele patru ferestre care pot fi afișate simultan pe ecran având o rezoluție Full HD. Această tehnologie ne permite să ne putem folosi la maxim de avantajele unui monitor care are o asemenea diagonală,  zona mare de lucru permițând utilizarea mai multor aplicații în paralel, precum și a mai multor ferestre.

Philips BDM4350UC

În ceea ce privește partea de conectivitate, noul monitor Philips BDM4350UC vine cu patru porturi USB 3.0 (cu o viteză de 5.0 Gbit / secundă), VGA, HDMI (2.0), 2 x DisplayPort și 2 x MHL (de ajutor atunci când dorim să facem streaming de pe dispozitivele mobile).

Philips BDM4350UC va fi disponibil începând cu luna mai în cadrul magazinelor de specialitate, nefiind însă oferite informații legate de preț.

Specificatii monitor Philips BDM4350UC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here