Termeni și condiții

1. Accesarea și utilizarea site-ului technow.ro se supune termenilor și condițiilor expuse mai jos, asupra cărora utilizatorii își dau acceptul în momentul continuării navigării și utilizării informațiilor puse la dispoziție. Neacceptarea termenilor și condițiilor atrage obligația utilizatorului de a înceta accesarea site-ului.

2. Site-ul pune la dispoziția utilizatorilor informații care pot fi folosite doar în scopuri personale și necomerciale, iar preluarea acestora se poate realiza doar în următoarele condiții:

  • din orice articol al site-ului se pot prelua maxim două paragrafe, dar acest lucru este permis doar prin precizarea sursei și oferirea unui link direct către materialul preluat de pe technow.ro;
  • conținutul pus la dispoziție de technow.ro nu poate fi preluat integral, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari, de către nicio persoană fără a avea în prealabil consimțământul scris al administratorului acestui site.

3. Nu oferim niciun fel de garanție privind acuratețea informațiilor puse la dispoziție (facem tot posibilul pentru ca erorile de orice natură să fie evitate / înlăturate în cel mai scurt timp) și nu putem fi trași la răspundere pentru eventualele prejudicii ce pot rezulta în urma folosirii informațiilor prezente pe site. De asemenea nu garantăm și nu ne asumăm responsabilitatea pentru orice produs prezentat pe site sau care aparține unui terț promovat prin intermediul materialelor publicitare.

4. Site-ul conține link-uri spre alte site-uri care nu se află sub controlul technow.ro și nu ne asumăm niciun fel de responsabilitate în legătură cu conţinutul acestora, politica sau practicile utilizate.

5. TechNow România folosește afilierea ca modalitate de monetizare (la fiecare achiziție făcută prin intermediul unui link / banner pus la dispoziție pe site noi primim un mic procent, fără ca acest lucru să se resimtă în prețul final al produsului plătit de vizitator), precum și serviciul AdSense.

6. Pentru a putea oferi o experiență de utilizare cât mai bună și personalizată pentru fiecare vizitator în parte, TechNow România poate folosi cookie-uri. Mai multe informații privind plasarea, utilizarea și administrarea cookie-urilor folosite de site-ul nostru pot fi citite aici.

7. TechNow România își rezervă dreptul de a suspenda pe o perioadă determinată sau nedeterminată, fără o notificare prealabilă, serviciul oferit, precum și de a modifica în orice moment conținutul site-ului și / sau termenii și condițiile acestuia.