Despre

Proiectul TechNow România a luat naștere în toamna anului 2014, mai exact pe data de 24 septembrie, din pasiunea pe care o am pentru tot ceea ce ține de acest domeniu, încercând, de când mă știu, să fiu la curent cu toate noutățile.

Cine sunt eu și care a fost momentul în care această pasiune a început să îmi acapareze întregul timp liber și nu numai?

Numele meu este Sergiu E. Raica și am 24 ani. Am avut parte de primul meu telefon atunci când am împlinit vârsta de 11 ani, iar tot în acea perioadă am primit în dar de la părinți și primul meu calculator. Acesta a reprezentat practic momentul în care am început să fiu atras de tot ceea ce are legătură cu tehnologia.

De-a lungul timpului am mai avut câteva tentative de a scrie despre noile apariții în materie de telefoane și tablete, dar fiind încă la început de drum am ezitat să dau drumul la un proiect mai serios și am hotărât să mai aștept puțin timp înainte de a face acest lucru. Momentul în care m-am simțit pregătit a fost și momentul în care technow.ro a luat ființă.

Pot spune că pe lângă dorința de a fi în pas cu tehnologia (acesta reprezentând chiar și motto-ul site-ului), la fel de puternică a fost și cea de a încerca să aduc ceva nou în peisajul autohton pe segmentul IT&C. Cu toate că acest lucru nu este foarte ușor de realizat, concurența fiind una destul de puternică și „cu vechime”, pot spune că sunt încrezător în șansele pe care le am și mă pot declara mulțumit chiar și dacă am reușit să te ajut cu ceva pe tine, cititorul.

Care este direcția spre care technow.ro se îndreaptă?

După fix un an și șase luni de la lansare, am început să regândesc structura site-ului și să încep să mă axez pe articole cât mai relevante și care să vină în ajutorul cititorului, lăsând la o parte „zvonurile”, senzaționalul și „goana după click-uri”, care încep să devină din ce în ce mai prezente în online-ul românesc.

Pe lângă știrile privind cele mai noi lansări (smartphone-uri, tablete, ceasuri inteligente, laptopuri, televizoare și așa mai departe), pe site vor mai putea fi găsite și diverse tutoriale (unele chiar video), review-uri și ghiduri care să îi ajute pe cumpărători să ia cele mai bune decizii atunci când doresc să cumpere un nou produs.

Cum pot fi contactat?

Sunt deschis la colaborări, precum și la discuții cu vizitatorii site-ului. O să încerc să ofer ajutor ori de câte ori am ocazia, așadar nu ezitați să mă contactați, fie prin intermediul e-mailului, fie prin intermediul rețelelor de socializare.

E-mailoffice@technow.ro sau sergiu_raica@technow.ro

Facebook / Twitter / Google Plus

Mai pot fi de asemenea contactat prin completarea acestui formular, dar și prin intermediul paginilor oficiale de Facebook, Twitter sau Google Plus ale site-ului, care pot fi accesate din partea stângă.