Mouse optic A+ Wired F5 – review al unui model foarte ieftin de mouse, ideal pentru acasă și birou

0
888
Mouse optic A+ Wired F5 REVIEW

Nu fiecare dintre noi are nevoie de un mouse foarte scump, care să ofere performanțe ridicate în gaming. Pentru majoritatea persoanelor este mai mult decât suficient un model ieftin, precum mouse-ul optic A+ Wired F5, despre care vom vorbi mai multe în acest review.

Am folosit acest model de mouse optic A+ Wired F5 pentru o perioadă lungă de timp, reușind să îmi lase o impresie foarte bună. Chiar dacă prețul de multe ori se învârte în jurul sumei de 10 lei, acest lucru nu prea se vede. Este un semn al faptului că producătorul a încercat să ofere o calitate cât mai bună în acești bani.

Mouse optic A+ Wired F5 – un model care oferă un excelent raport calitate / preț

A+ Wired F5 este un mouse optic care are o rezoluție de 1000 dpi (prin rezoluție ne referim la precizia pe care o poate oferi acesta), iar pentru un utilizator obișnuit este arhisuficient un astfel de model. Este o alegere bună nu doar pentru acasă, ci și pentru calculatorul / laptop-ul de la birou. Chiar și amatorii de jocuri se pot bucura de performanțe decente. Sunt prezente trei butoate (2 + Scroll), iar aspectul acestuia este unul clasic (nici nu putem cere mai mult la un astfel de preț).

Construcția mouse-ului optic A+ Wired F5 este una destul de rezistentă. Vorbim desigur de plastic, dar acesta este unul de calitate, în sensul că nu „scârțâie” deloc atunci când îl folosim mai intens. Cei care caută un mouse silențios vor fi însă puțin dezamăgiți, iar asta pentru că fiecare „click” se va auzi destul de tare, mai ales dacă ești singur în cameră și este foarte multă liniște. Îmi place de asemenea faptul că senzorul optic este unul suficient de precis, iar rata de răspuns este una mare.

Mouse optic A+ Wired F5 review - pareri

Conectarea la calculator / laptop a lui A+ Wired F5 se realizează prin intermediul portului USB, iar cablul este unul care are o lungime de 1,5 metri (nu prea ai nevoie de mai mult de atât). Dimensiunile acestui mouse sunt de 116 x 37 x 61 mm, iar el este de asemenea destul de ușor.

La ce preț putem cumpăra mouse-ul optic A+ Wired F5?

În majoritatea magazinelor din România mouse-ul optic are un preț care se învârte în jurul sumei de 13-15 lei (de exemplu la eMAG). Există bineînțeles și distribuitori care umflă ceva mai mult prețurile.

Mouse optic A+ Wired F5 review - pareri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here