Un nou an, un nou început pentru TechNow România

1
386
Relansare TechNow Romania 2019

Noul an vine cu schimbări importante pentru TechNow România!

Pregătirea relansării a putut fi observată prin numeroasele noutăți care au apărut pe site, despre care am evitat să vorbesc până azi. Prin noutăți mă refer în special la un nou design al site-ului, un logo ușor actualizat și noi categorii care așteaptă să se umple cu articole interesante. Să începem cu începutul însă.

La data de 24 septembrie 2014 a luat naștere primul meu proiect important din online, pentru care am dedicat întregul timp liber pe care îl aveam la dispoziție atunci. Site-ul a reușit astfel să crească destul de frumos în primii ani, cea mai mare popularitate a sa fiind atinsă în anii 2015 și 2016. Au urmat apoi doi ani de pauză, perioadă în care treptat am scăzut tot mai mult ritmul în care publicam ceva nou. Am ajuns astfel în punctul în care scriam un articol o dată pe lună sau chiar două.

Lucrurile se vor schimba radical în 2019. În ultimele luni din anul care tocmai s-a încheiat am pus la punct un nou plan editorial, cu ajutorul căruia voi încerca să îmi păstrez promisiunile pe care le-am făcut în urmă cu aproape 5 ani, atunci când technow.ro a fost lansat: să te ajut pe tine, cititorul, să „Fii în pas cu tehnologia”!

Așa cum cititorii mai vechi au fost obișnuiți, toate articolele vor fi lipsite de elemente de tip „can-can”. Doresc să fac din TechNow România o publicație de referință în domeniu și printre puținele din România care să lase la o parte „zvonurile”, „senzaționalul” și „goana după click-uri”.

Numărul review-urilor va crește simțitor (am deja câteva zeci de produse testate în ultimul an care așteaptă să fie prezentate).

Voi încerca să acopăr cât mai multe subiecte importante din această frumoasă lume a tehnologiei. Cei care vizitează site-ul vor putea citi despre cele mai noi lansări de gadget-uri, laptop-uri, televizoare și alte produse din categoria Electro-IT, știri importante și review-uri, vor putea accesa un număr mare de tutoriale și prezentări / testări de software (atât pentru Windows, cât și pentru Android sau iOS), iar exemplele pot continua.

stiri, review-uri, tutoriale

O să încerc de asemenea să fac o prezentare a celor mai importante produse din diferite categorii (aparate de aer condiționat, televizoare, mașini de spălat, aparate frigorifice, aspiratoare și așa mai departe). Această prezentare va consta într-o analiză atentă a caracteristicilor, a comentariilor scrise de cumpărători în secțiunea dedicată a magazinelor online sau pe forumuri, precum și a review-urilor prezente deja în mediul online. În acest fel sper că o să pot ajuta cât mai multe persoane să aleagă produsul potrivit fără să mai caute ore în șir după informațiile de care au nevoie.

Procesul de informare va fi completat de „Ghidul cumpărătorului”, prezent deja pe site de câțiva ani și prin intermediul căruia ofer informații cât mai detaliate despre modul de alegere a produselor din categoria Electro-IT în special în funcție de nevoile fiecăruia.

Va exista și o serie de articole prin care voi prezenta cele mai cunoscute (dar și mai puțin cunoscute) companii din lume și curiozități din lumea tehnologiei. Am în planuri chiar realizarea unei emisiuni săptămânale pe YouTube – încă nu știu dacă emisiunea va debuta anul acesta, pot să vă spun doar că e în lucru. 🙂

Sunt conștient că va fi greu să fac singur toate aceste lucruri, însă nimic nu este imposibil. Accept provocarea și sper ca aproape toate obiectivele pe care mi le-am propus să fie îndeplinite în ziua în care technow.ro va împlini oficial 5 ani – 24 septembrie 2019.

TechNow - un nou inceput
Articolul precedentVrei să știi cum alegi corect o stație de călcat bună? Iată câteva sfaturi și recomandări utile
Articolul următorHuawei P Smart 2019 a fost lansat oficial în Europa, fiind disponibil deja în magazinele din România

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.