Philips 276E6ADSS, primul monitor cu tehnologia Quantum Dot Color de pe piață

0
447
Philips 276E6ADSS

Cei de la MMD, parteneri licențiați ai Philips pentru producția de monitoare, au prezentat în urmă cu două săptămâni noul Philips 276E6ADSS, acesta fiind primul monitor cu tehnologia Quantum Dot Color de pe piață.

Am mai scris în trecut câteva articole despre monitoare, iar începând de astăzi am luat hotărârea să încep să o fac tot mai des, deoarece am observat că un anumit procent din trafic a fost îndreptat spre acele articole, prezentând așadar interes pentru cititorii site-ului.

După cum am spus la început, Philips 276E6ADSS este primul monitor cu tehnologia Quantum Dot Color lansat pe piață, acesta putându-ne oferi o gamă de culori mai bogată și mai aproape de realitate decât în cazul altor modele, asigurând o calitate profesională a culorilor în sistem 100% NTSC și 99% suport Adobe RGB. Potrivit companiei avem parte de 30% mai multă culoare decât în cazul monitorelor LED tradiționale, precum și de un consum energetic mai mic cu 25%.

„La un ecran LCD obișnuit există o scurgere între canalele RGB care compromite suprafața de acoperire a gamei de culori existente. Acest nou model de ecran LCD, cu tehnologia Quantum Dot Color oferă o distincție mult mai clară între canale, reușind să acopere o suprafață mult mai mare a culorilor.” – Artem Khomenko, product manager Philips monitors Europe din cadrul MMD

Philips 276E6ADSS

Philips 276E6ADSS are un display IPS-ADS cu diagonala de 27 inch (aprox. 68.6 centimetri) care poate afișa o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, cu o rată de refresh de 60Hz și un unghi larg de vizualizare de 178 de grade.

În ceea ce privește luminozitatea aceasta este de 300 cd/m², iar prezente sunt și tehnologiile Philips Smart, precum SmartImage Lite (care îmbunătățește dinamic contrastul, saturația culorilor și claritatea), SmartControl Lite (permite ajustarea rapidă și ușoară a parametrilor de afișare) și SmartContrast (care are rolul de a regla în mod automat culoarea, contrastul și intensitatea luminii de fundal).

Philips 276E6ADSS

Timpul de raspuns al monitorului este de 5 ms, iar Philips 276E6ADSS oferă un set de conectori suficient pentru majoritatea utilizatorilor, printre care VGA, HDMI, DVI și conectivitate MHL, cea din urmă permițând conectarea dispozitivelor mobile la acesta (prin intermediul unui cablu opțional MHL) și redarea conținutului stocat. Avem parte de un design care este plăcut ochiului, fiind de asemenea prezente și comenzile tactile.

Philips 276E6ADSS

Noul monitor Philips 276E6ADSS va fi disponibil și în România, în cadrul magazinelor de specialitate de la noi, începând cu luna aprilie a acestui an, la un preț recomandat de 1.599 lei.

Specificatii Philips 276E6ADSS

Articolul precedentSamsung Galaxy J5 (2016) și Samsung Galaxy J7 (2016) au fost anunțate oficial de companie
Articolul următorPhilips 275P4VYKEB, primul monitor 5K al companiei, va fi disponibil în Europa începând cu luna aprilie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.