AOC AG271QX este primul model din noua serie de monitoare de gaming AGON

0
423
AOC AG271QX

Noua serie AGON de monitoare de gaming a celor de la AOC a debutat prin lansarea primului model al acesteia, și anume AOC AG271QX.

Monitorul AOC AG271QX este unul care face parte din gama premium a companiei și se adresează gamerilor profesionişti, el fiind creat special pentru a le oferi cele mai bune și mai flexibile experiențe posibile. Design-ul este unul care va fi cu siguranță pe placul acestora, iar utilizatorul va poate ajusta monitorul pe înălțime, va putea regla înclinarea acestuia și îl poate roti în funcție de gusturile sale.

AOC AG271QX

AOC AG271QX vine cu un display TN performant care măsoară în diagonală 27 de inch și poate afișa o rezoluție de 2560 x 1440 pixeli, oferind un timp de răspuns de doar 1 ms și o rată de reîmprospătare de 144 Hz. Este prezentă tehnologia Addaptive-Sync, care va reduce bruiajul și întreruperile în timpul jocului, iar modul Low Input Lag accelerează comanda prin mouse, tastatură și gamepad.

Ochii sunt protejați și ei datorită tehnologiei AOC Flicker-Free și a modului AOC Low Blue Light, astfel încât disconfortul și oboseala ochilor să nu se facă simțite atunci când petrecem un timp mai îndelungat în fața monitorului.

Modelul de față vine cu setări presetate de gaming, care pot fi modificate după preferințele fiecărui gamer în parte, iar AOC Shadow Control va permite ajustarea contrastului în zonele întunecare sau luminoase fără ca acest lucru să afecteze calitatea celorlalte zone ale ecranului, care sunt echilibrate din acest punct de vedere.

Noul monitor AOC AG271QX va fi disponibil pe piața începând cu luna iunie a acestui an, iar prețul recomandat de producător este de 2.679 lei.AOC AG271QX

Articolul precedentHuawei Honor 5C, anunțat oficial – este un smartphone cu display FHD de 5.2″, 2 GB RAM și Android 6.0 Marshmallow
Articolul următorPhilips BDM4350UC este un monitor 4K UHD cu diagonala de 43″ care se adresează profesioniștilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.