Cum resetăm Chromecast la setările din fabrică, înainte de a-l vinde

1
1370
Chromecast

La fel ca și telefonul sau tableta, Chromecast stochează informații personale, ca de exemplu numele și parola router-ului. În cazul oricărui device, este de preferat să faceți o resetare a acestuia înainte de a-l vinde.

Pentru a reseta Chromecast la setările din fabrică, asigurați-vă că acesta este introdus în televizor și conectat la aceeași rețea Wi-Fi ca și calculatorul, după care urmați pașii descriși în rândurile care urmează:

1. Deschideți aplicația de pe calculator.

Chromecast Icon

2. Intrați în Setări (Settings). Dacă aveți mai multe Chromecast-uri în rețea aveți grijă să-l selectați pe cel pe care doriți să-l resetați.

Setari

3. Aici dați click pe Factory Reset.

Resetare Chromecast

4. Pe caseta de dialog care se deschide dați click pe Reset.

caseta dialog resetare

În cazul în care nu puteți conecta calculatorul la Chromecast, atunci pentru a-l reseta tot ce trebuie să faceți este să țineți apăsat timp de 25 de secunde pe butonul negru de lângă portul microUSB. Dacă mai aveți întrebări sau nelămuriri vă aștept în rubrica de comentarii.

Resetare

1 COMENTARIU

  1. Va salut. Am un chromcast 3. Nu pot sa il resetez. Am incercat si cu apasat 25 sec, si cu apasat pana apare alb intermitent etc. Acum nu am nici semnal pe hdmi. Ecran negru. Ieri am incercat pana a aparut pe ecran hdmi semnul exclamarii intr.un triunghi. Google spune ca este din cauza faptului ca s.a incervat rrseyarea de mai multe ori fara ca device.ul sa aiba timp de resetare. Le.am urmat sfatul, am scos de sub alim deviceul pentru 20 min si l.am realimentat. Plus timp de autoreglare. Nimic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here