Philips BDM3490UC – primul monitor curbat de la Philips

2
245
Philips BDM3490UC

Philips a lansat primul monitor cu ecran curbat al acesteia, fiind vorba de modelul Philips BDM3490UC,  care are rolul de a-l pune pe utilizator în centrul acțiunii.

Noul monitor Philips BDM3490UC vine cu un ecran curbat care are diagonala de 34.1 inch (aproximativ 86.7 cm) și afișează o rezoluție maximă a imaginii de 3440 x 1440.

Imaginile redate de acesta sunt unele strălucitoare și extrem de clare, monitorul venind cu tehnologiile CrystalClear, UltraWide Quad HD și LCD AH-IPS, iar datorita formatului UltraWide 21:9 permite existența unui spațiu de lucru foarte mare, astfel încât să putem fi cât mai productivi și să putem să profităm la maxim de capabilitățile de multitasking ale calculatorului.

Philips BDM3490UC

„Ecranul poate diferenția fiecare gradație la o calitate foarte bună în urma a celor peste 1 miliard de culori. Acesta oferă de asemenea 99% din spectrul RGB care este vital în menținerea clarității și calității în timpul utilizării diverselor aplicații dispozitive și programe.”

În ceea ce privește conectivitatea, Philips BDM3490UC vine cu patru porturi USB 3.0, un port HDMI 2.0, două porturi HDMI 1.4, DisplayPort 1.2 și MHL (pentru utilizarea conținutului smartphone-urilor pe monitor). Găsim de asemenea și boxe integrate, care dispun de tehnologia DTS.

Philips BDM3490UC, primul monitor cu ecran curbat de la Philips, va fi disponibil la sfârșitul lunii octombrie, în marile magazine de specialitate din România.

Trebuie menționat faptul că acest monitor este produs de MMD, partener licențiat al Philips pentru producția de monitoare. MMD este o companie deținută de TPV, aceasta fiind înființată în anul 2009 printr-un parteneriat de brand cu Philips.

Philips BDM3490UC

2 COMENTARII

  1. Cred ca ar merita sa corectati, este cunoscut in segmentul cititorilor IT ca monitoarele Philips nu mai sunt „olandeze” de multi ani. Firma este taiwaneza (TPV) si foloseste doar logo-ul Philips.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here