Philips 275P4VYKEB, primul monitor 5K al companiei, va fi disponibil în Europa începând cu luna aprilie

0
388
Philips 275P4VYKEB

Philips 275P4VYKEB, primul model de monitor cu rezoluție 5K din portofoliul companie, a fost prezentat de către MMD, partenerul licențial al Philips pentru producția de monitoare.

Noul monitor va fi disponibil în Europa începând cu luna aprilie a acestui an, în cadrul magazinelor de specialitate, nefiind însă oferite până în momentul de față mai multe informații legat de acest aspect (precum prețul recomandat).

Philips 275P4VYKEB are un ecran PLS LCD cu diagonala de 27 inch care poate afișa o rezoluție 5K, de 5.120 x 2.880 pixeli (de patru ori mai mulți pixeli decât în cazul ecranelor Quad HD și cu până la 50% mai mult decât în cazul celor Ultra HD), fiind prezentă de asemenea și tehnologia PerfectKolor, care asigură o calibrare din fabrică a culorii de până la 99% a spectrului Adobe RGB și 100% sRGB.

Philips 275P4VYKEB

Cu ajutorul rezoluției 5K ne asigurăm că utilizatorii profesioniști se pot bucura de un ecran de calitate superioară, cu o fiabilitate valabilă pe termen lung ce poate face față provocărilor grafice și aplicațiilor profesionale. 5K Ultra HD prezintă orice detaliu minor clar și exact.” –  a declarat  Albert Ulfman, product manager al Philips în Europa din cadrul MMD

Philips 275P4VYKEB oferă un suport de culoare pe 10 biți, ceea ce înseamnă că avem parte de o adâncime foarte bogată a culorilor și că poate reproduce peste un miliard de culori diferite. De asemenea, culorile sunt reproduse într-un mod natural, fără a fi prezent efectul de banding, lucru care se datorează procesării interne pe 12 biți.

Philips 275P4VYKEB

În ceea ce privește partea de conectivitate, aici întâlnim trei port-uri USB 3.0 (dintre care unul oferă suport și pentru încărcarea rapidă a dispozitivului conectat la acesta pentru realizarea transferului de date), care suportă o rată de transfer de 5 Gbps , 2 x DisplayPort și o ieșire pentru căști. Pe lista cu specificații se mai adaugă și un webcam integrat de 2 Megapixeli, alături de un microfon, precum și două difuzoare de 2 W fiecare.

Specificatii monitor 5K Philips 275P4VYKEB

Articolul precedentPhilips 276E6ADSS, primul monitor cu tehnologia Quantum Dot Color de pe piață
Articolul următorXiaomi Redmi 3 Pro este un smartphone cu 3 GB RAM și procesor octa-core care costă 138 dolari

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.