ASUS ZenWatch 3 a fost anunțat oficial – vine cu un design elegant și tehnologie HyperCharge

0
314
ASUS ZenWatch 3 smartwatch

Cu foarte puțin timp în urmă cei de la ASUS au prezentat în cadrul IFA 2016 Berlin, exact așa cum era de așteptat, noul smartwatch ASUS ZenWatch 3 care se laudă cu un design arătos.

Pe lângă faptul că are un aspect mult mai elegant decât predecesorul, acesta este și mai rezistent fiind fabricat din oțel inoxidabil 316L (care, după cum ni se arată chiar în clipul de prezentare, este folosit în industria bijuteriilor) și beneficiind de certificare IP67, fiind rezistent la apă (până la 30 de minute la 1 metru adâncime) și praf.

A treia generație de smartwatch-uri Android Wear a companiei este prima care dispune de un display rotund, iar pentru navigarea prin meniu și accesarea funcțiilor într-un mod cât mai intuitiv sunt prezente trei butoane pe partea laterală. Variantele de culori dintre care vom putea alege în cazul lui ASUS ZenWatch 3 sunt Gunmetal, Silver și Rose Gold, iar dimensiunile ceasului inteligent sunt de 45 x 45 x 9.95 ~ 10.75 mm.

ASUS ZenWatch 3

ASUS ZenWatch 3 este „motorizat” de noul procesor Qualcomm Snapdragon Wear 2100 (este chiar primul smartwatch de pe piață care are la baza sa acest chipset), iar acesta dispune de o memorie RAM de 512 MB. Spațiul de stocare pus la dispoziție este de 4 GB, iar display-ul este unul AMOLED cu diagonala de 1.39 inch și rezoluție de 400 x 400 pixeli, densitatea pixelilor fiind de 287 ppi.

Opțiunile de conectivitate includ Bluetooth 4.1 și Wi-Fi, iar bateria este una cu capacitatea de 340 mAh, fiind prezentă tehnologia HyperCharge care permite reîncărcare până la 60% în doar 15 minute. În ceea ce privește autonomia, compania ne promite până la 2 zile de utilizare normală fără a fi necesară reîncărcarea.

Mai trebuie precizat că primim un încărcător magnetic, iar opțional o baterie externă pe care o putem conecta pe partea din spate a ceasului inteligent și care ne oferă o autonomie cu până la 40% mai mare. Pe partea de software avem este prezent Android Wear 2.0 și ni se pun la dispoziție 50 de modele pentru cadran, iar în ceea ce privește prețul, în Europa acesta va fi de 229 euro, urmând a fi disponibil începând cu luna octombrie.

ASUS ZenWatch 3 smartwatch

Sursa: engadget.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here