Samsung Gear S3 este noul smartwatch al companiei sud-coreene

0
327
Samsung Gear S3

Cei de la Samsung au anunțat în cadrul IFA 2016 Berlin, care se desfășoară în această perioadă, noul smartwatch Samsung Gear S3, care vine în două versiune, și anume Classic și Frontier.

După cum ne sugerează chiar denumirile celor două, Classic este modelul care se adresează celor care își doresc un smartwatch cu aspect elegant, foarte apropiat de cel al unui ceas obișnuit, în timp ce Frontier are un design mai sportiv, apropiindu-se foarte mult de un model rugged.

Ambele modele de Samsung Gear S3 beneficiază de certificare IP68, fiind rezistente la apă și praf, și sunt foarte ușor de personalizat datorită compatibilității cu brățările de ceas de 22 mm, care se găsesc pe piață. La achiziție primim o pereche de curele din cauciuc în cazul lui Galaxy S3 Frontier, respectiv curele din piele italiană în ceea ce privește modelul Classic.

Samsung Gear S3 Classic

Samsung Gear S3 Classic

Samsung Gear S3 dispune de un display circular Super AMOLED cu diagonala de 1.3 inch, acesta afișând o rezoluție de 360 x 360 pixeli, iar pentru protecție este prezentă sticla Corning Gorilla Glass SR+ (care debutează cu această ocazie). Avem parte de un cadran rotativ, care ne ajută să interacționăm mai ușor cu ceasul inteligent (de exemplu putem răspunde sau respinge un apel), iar de pe listă nu lipsește nici funcția Always On Display .

Procesorul din dotare este unul de tip dual-core tactat la 1.0 GHz, primim un spațiu de stocare de 4 GB, iar memoria RAM este de 768 MB. Vor fi disponibile versiuni cu conectivitate 4G, iar lista cu specificații mai include WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2, NFC și A-GPS / GLONASS. Bateria este una de 380 mAh, ceasul putând fi încărcat wireless, iar autonomia promisă este de până la 4 zile. În ceea ce privește sistemul de operare, acesta este Tizen 2.3.3.

Ambele modele vor fi disponibile pe piață începând cu luna octombrie, dar toate prețurile nu sunt încă cunoscute. Știm doar că Gear S3 Classic va avea un preț care pornește de la 299 dolari (varianta Wi-Fi).

Samsung Gear S3 Frontier

Samsung Gear S3 Frontier

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here