LG Watch Urbane 2 este primul smartwatch Android Wear cu conectivitate 4G LTE

0
277
LG Watch Urbane 2

Nu doar smartphone-ul LG V10 a fost lansat de compania sud-coreeană, ci și noul LG Watch Urbane 2, acesta fiind primul ceas inteligent cu Android Wear care dispune de conectivitate 4G LTE.

LG Watch Urbane 2 vine cu un design destul de asemănător cu predecesorul său. Acesta este puțin mai subțire decât prima generație și vine cu două butoane fizice pe fiecare parte care permit accesul rapid la unele setări.

Noul smartwatch dispune de un display P-OLED circular de 1.38 inch și oferă o rezoluție de 480 x 480 pixeli, ceea ce înseamnă că avem parte de o densitate a pixelilor de 248 ppi.

Acesta are la bază un procesor Qualcomm Snapdragon 400 la 1.2 GHz, împreună cu 768 MB memorie RAM, și pune la dispoziție un spațiu de stocare de 4 GB.

LG Watch Urbane 2

Rulează sistemul de operare Android Wear, iar atracția principală la acesta este prezența conectivității 4G LTE, fiind prezent un slot pentru nano-SIM. În plus, pe partea de conectivitate mai găsim Bluetooth 4.1, Wi-Fi și GPS, dar și diferiți senzori, precum cel pentru monitorizarea ritmului cardiac, accelerometru, compas, barometru etc.

Bateria prezentă pe LG Watch Urbane 2 este una care are capacitatea de 570 mAh, iar dimensiunile noului ceas inteligent sunt de 44.5 x 14.2 mm. Acesta este de asemenea rezistent la apă și praf, fiind cerrificat IP67.

LG Watch Urbane 2 va fi disponibil pentru început în Statele Unite și Coreea de Sud, urmând ca mai apoi să își facă prezența și pe alte piețe, printre care cele Europene și Asiatice.

Sursa: androidauthority.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here