Xiaomi Redmi 3 Pro este un smartphone cu 3 GB RAM și procesor octa-core care costă 138 dolari

0
260
Xiaomi Redmi 3 Pro

Xiaomi Redmi 3 Pro este cel mai nou smartphone al companiei chineze, acesta având, așa cum ne-a obișnuit deja compania, un preț atrăgător pentru ceea ce are de oferit.

După cum cred că ți-ai dat deja seama, avem în față o versiune îmbunătățită a telefonului Xiaomi Redmi 3, care a fost lansat în luna ianuarie a acestui an, noul Redmi 3 Pro aducând în plus mai multă memorie RAM (3 GB vs. 2 GB) și mai mult spațiu de stocare (32 GB vs. 16 GB), precum și un senzor de amprentă care este situat pe partea din spate a dispozitivului.

Restul specificațiilor acestuia au rămas neschimbate, Xiaomi Redmi 3 Pro fiind „motorizat” de același procesor Qualcomm Snapdragon 616 de tip octa-core (4 x 1.2 GHz Cortex A53 + 4 x 1.5 GHz Cortex A53) cu  Adreno 405 GPU pentru partea de grafică. Este prezent de asemenea și un slot pentru un card microSD, acesta putând fi folosit și pentru o a doua cartelă SIM (așadar în funcție de priorități trebuie să optăm pentru una dintre cele două).

Xiaomi Redmi 3 Pro

Telefonul este unul care poate folosi rețelele 4G LTE și așa cum am spus și mai sus dispune de suport dual-SIM de tip hibrid, iar pe listă mai găsim Wi-Fi 802.11 b/g/n, GPS/A-GPS/GLONASS, Bluetooth 4.1, portul microUSB și jack-ul audio de 3.5 mm.

În ceea ce privește partea de foto/video, Xiaomi Redmi 3 Pro are integrată aceeași cameră foto principală de 13 Megapixeli (deschidere f/2.0, LED Flash, autofocus și care filmează la 1080p) și aceeași cameră foto frontală de 5 Megapixeli (deschidere f/2.2). De alimentare are grijă o baterie care are capacitate de 4.100 mAh, iar legat de dimensiuni precizez că acestea sunt de 139.3 x 69.6 x 8.5 mm, smartphone-ul având o greutate de 144 de grame.

Noul Xiaomi Redmi 3 Pro va fi disponibil în variantele de culori gri, argintiu și auriu, având un preț de aproximativ 138 dolari în China, lansarea comercială urmând a avea loc pe data de 6 aprilie.

Xiaomi Redmi 3 Pro

Sursa: phonearena.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here