Xiaomi Mi Band 3 – brățară fitness inteligentă, care vine cu un display OLED și baterie cu autonomie de până la 20 de zile

0
274
Xiaomi Mi Band 3

Luna această chinezii de la Xioami au anunțat lansarea pe piață a trei noi dispozitive, printre care se numără și Xiaomi Mi Band 3, o brățară fitness inteligentă echipată cu un ecran OLED și o baterie care este capabilă să ofere o autonomie de până la 20 de zile (celelalte două sunt smartphone-urile Xiaomi Mi 8 și Xiaomi Mi 8 SE, despre care am vorbit în articolele trecute).

Pot spune că sunt un fan al brățărilor fitness, iar asta pentru că îmi place să îmi monitorizez zilnic activitatea fizică. În plus, făcând mult sport mi se pare util să știu statistici cât mai detaliate, precum sunt cele legate de numărul de bătăi ale inimii, numărul de pași și kilometri parcuși, caloriile arse și așa mai departe.

Într-adevăr, astfel de statistici pot fi oferite și de telefon, însă eu personal nu mă împac cu ideea de a alerga cu telefonul în buzunar sau în mână. O brățară fitness mi se pare foarte practică și pentru că este ușoară, nici nu o simți pe mână și îți monitorizează destul de exact somnul.

Ce specificații oferă Xiaomi Mi Band 3?

Noua brățară fitness Xiaomi Mi Band 3 vine echipată cu un display OLED care are diagonala de 0,78 inch (făcând o comparație cu Xiaomi Mi Band 2, acesta din urmă are un ecran cu diagonala de 0,42 inch), iar rezoluția afișată este de 128 x 80 pixeli. Mai merită precizat că rezistența la zgârieturi se numără și ea printre caracteristicile display-ului.

Xiaomi Mi Band 3

Având dimensiuni mai mari decât în cazul predecesorului este de la sine înțeles că inclusiv informațiile oferite de ecran sunt mai detaliate. Ce informații putem afla? De pe ecranul lui Xiaomi Mi Band 3 putem citi SMS-urile sau mesajele primite pe WhatsApp și Facebook, informații legate de vreme, numele persoanei care ne apelează, iar exemplele pot continua.

Xiaomi Mi Band 3 are certificare 5ATM, ceea ce înseamnă că poate rezista la scufundări în apă de până la 50 de metri. Butonul fizic din dotarea brățării este unul de tip touch control. Legat de baterie merita precizat că aceasta este una de 110 mAh și poate oferi o autonomie de până la 20 de zile.

Brățara fitness are o greutate de 20 de grame (luând în calcul și cureaua), iar aceasta ne permite să aflăm numărul de bătăi ale inimii, câți pași am făcut, numărul de calorii arse, precum și daca am dormit sau nu bine. Cureaua vine în mai multe culori, putând alege, de exemplu, dintre culorile negru, portocaliu și albastru.

Ce preț are Xiaomi Mi Band 3?

Pentru moment brățara fitness Xiaomi Mi Band 3 va fi disponibilă doar în China, unde are un preț de aproximativ 26 de dolari. Trebuie spus că vom putea opta și pentru o versiune cu NFC, care va fi disponibilă începând cu luna septembrie, la un preț de aproximativ 31 de dolari.

Xiaomi Mi Band 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here