Windows 10: Cum aducem înapoi ecranul de start din Windows 8

0
289
Windows 10 Start Screen

Cu toate că mulți utilizatori au fugit de Windows 8 datorită lipsei meniului de Start, există destul de multe persoane care au apreciat modificările aduse, inclusiv noul ecran de Start.

Dacă sunteți printre acele persoane și ați instalat Windows 10 Technical Preview, iată cum puteți trece înapoi la acel ecran de Start din versiunea de Windows 8 foarte ușor și repede, fără multe bătăi de cap:

  • Dați click dreapta pe o zonă liberă din taskbar și alegeți Properties. După ce ați făcut acest lucru o să vi se deschidă o fereastră care se numește „Taskbar and Start Menu Properties”.

Windows 10 Start Screen (1)

  • în fereastra respectivă dați click pe tabul Start Menu. Acolo debifați opțiunea „Use the Start menu instead of the Start screen” și dați OK.

Windows 10 Start Screen (2)

  • înainte ca modificările să aibă efect veți fi nevoiți să vă delogați. În caseta care vă apare dați click pe „Sign out and change settings”.

Windows 10 Start Screen (3)

Această opțiune nu are efect asupra modului în care este setat Windows-ul să booteze (dacă a fost configurat să booteze direct pe desktop, așa o va face chiar și în urma setărilor de mai sus)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here