Vodafone Smart V8 – smartphone elegant cu display FHD de 5.5″ și cameră foto de 16 MP – specificații, preț și detalii abonament

0
584
Vodafone Smart V8 - specificații complete, preț și detalii abonament

În vara acestui an cei de la Vodafone România au anunțat prezența și în țara noastră a unui nou smartphone lansat sub marcă proprie, fiind mai exact vorba de modelul Vodafone Smart V8, care a fost premiat la iF Design Award în acest an datorită aspectului elegant pe care îl are.

Din moment ce vorbim de un smartphone care a fost lansat de către un operator telecom, prețul la liber nu este deloc unul atractiv dacă ne raportăm la specificațiile pe care le are de oferit Vodafone Smart V8.  E un lucru normal, iar asta pentru că obiectivul principal al celor de la Vodafone este să îl vândă la pachet cu un abonament. Mai jos puteți vedea un tabel comparativ cu prețul pe care îl are noul Vodafone Smart V8 dacă optăm pentru un anume abonament.

Preț Vodafone Smart V8 în funcție de abonament:

Abonament Preț telefon Taxă lunară
Ce vrei tu 6 164 euro 8 euro
Smart 11 National 149 euro 11 euro
RED 13 134 euro 13 euro
RED 15 114 euro 15 euro
RED 18 99 euro 18 euro
Super RED 22 39 euro 22 euro
Super RED 26 9 euro 26 euro
Super RED 31 0 euro 31 euro

Cei interesați pot consulta oferta completă aici, cu detalii despre fiecare abonament în parte. Precizăm că la liber Vodafone Smart V8 are un preț de 209 euro (aprox. 960 lei).

Ce specificații oferă Vodafone Smart V8?

După cum am precizat chiar la începutul acestui articol, Vodafone Smart V8 este un smartphone cu design premium, care are o construcție metalică, reușind să fie premiat în 2017 la iF Design Award (o competiție de profil cunoscută în întreaga lume). Vodafone Smart V8 este construit în jurul unui display LTPS cu diagonala de 5.5 inch, care afișează o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli (400 ppi densitatea pixelilor), iar pentru protecția sa s-a optat pentru sticla Asahi Dragontrail Glass.

Vodafone Smart V8

Sub capotă găsim un procesor Qualcomm Snapdragon 435 de tip octa-core care este tactat la 1.4 GHz, un accelerator grafic Adreno 505 și 3 GB memorie RAM. Spațiul de stocare pe care îl avem la dispoziție este de 32 GB, iar în cazul în care nu avem suficient pentru toate fișierele noastre există posibilitatea folosirii unui card microSD de până la 128 GB.

Foto & Video

La capitolul camere foto Vodafone Smart V8 stă bine. Noul smartphone este echipat cu o cameră foto principală de 16 Megapixeli, care are o deschidere a diafragmei f/2.0, bliț dual-LED, autofocus și capabilitatea de a filma la rezoluție 1080p cu 30 de cadre pe secundă. Pe partea din față a telefonului găsim o cameră foto de 8 Megapixeli, care este numai bună pentru fotografii de tip selfie.

Vodafone Smart V8

Conectivitate, software & baterie

Potrivit companiei, Vodafone Smart V8 este un smartphone care poate oferi o experiență completă atunci când vine vorba de utilizarea rețelei Vodafone România, Supernet 4G+. Asta pentru că smartphone-ul e capabil să ofere conectivitate 4G Cat.4 cu viteze de până la 300 Mbps în descărcare și până la 50 Mbps în upload.

Pe lista cu opțiuni de conectivitate se mai adaugă Wi-Fi 802.11b/g/n, hotspot, Bluetooth 4.1, NFC, GPS cu A-GPS, un jack audio de 3.5 mm și un port microUSB. Sistemul de operare care vine preinstalat pe Vodafone Smart V8 este Android 7.1.1 Nougat, iar bateria are capacitatea de 3.000 mAh, aceasta putând oferi o autonomie de până la 675 de ore în regim de așteptare. Telefonul are dimensiuni de 156 x 76 x 7.99 mm și o greutate de 166 de grame.

După cum se poate observa, specificațiile oferite de noul Vodafone Smart V8 sunt unele bune, smartphone-ul meritând însă a fi cumpărat doar dacă optăm și pentru un abonament. De ce? Pentru că dacă ne raportăm la prețul pe care îl are la liber putem spune că e mai bine să ne îndreptăm atenția către Xiaomi Mi A1, un model care vine cu mai multe avantaje.

Vodafone Smart V8

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here