Vodafone Smart Prime 7, smartphone cu conectivitate 4G care are un preț accesibil – Specificații și detalii abonament

5
797
Vodafone Smart Prime 7

Vodafone Smart Prime 7 este un telefon peste care am dat din întâmplare în urmă cu câteva zile și care a reușit să îmi atragă puțin atenția.

Prin ce a reușit să îmi capteze atenția? Prin faptul că are un preț accesibil, oferind în același timp conectivitate 4G LTE și rulând noul sistem de operare Android 6.0 Marshmallow. Nu am apucat să îl testez și nici nu pot spune că am foarte mari așteptări de la el, însă mi se pare că reprezintă o opțiune destul de atractivă în condițiile în care este unul dintre cele mai accesibile astfel de terminale din oferta Vodafone.

Vodafone Smart Prime 7 poate fi considerat ca fiind urmașul lui Smart Prime 6, cu precizarea că primul este produs de ZTE, în timp ce cel de-al doilea este produs de Alcatel. Smartphone-ul are un preț la liber de 109 euro (aprox. 490 lei), iar dacă vom opta pentru un abonament atunci prețurile sunt următoarele:

Abonament Preț telefon Taxă lunară
Smart 10 69 euro 9.68 euro
RED 13 44 euro 13 euro
RED 16 19 euro 16 euro
Super RED 19 0 euro 19 euro

Smart 10 (9.68 euro / lună) oferă minute și mesaje nelimitate în rețea,  1000 de minute naționale și internaționale fix, din care 150 de minute internaționale mobil, 250 mesaje naționale, 500 MB trafic de internet.

RED 13 (13 euro / lună) oferă minute și mesaje nelimitate în rețea și naționale, minute nelimitate internațional fix, 150 de minute internaționale mobil, 1 GB trafic de internet, 50 MB trafic de internet în roaming.

Super RED 19 (19 euro / lună) oferă minute și mesaje nelimitate în rețea și naționale, minute nelimitate internațional fix, 250 minute internaționale mobil, 3 GB trafic de date, 100 MB trafic de date în roaming.

Vodafone Smart Prime 7

Vodafone Smart Prime 7 vine cu un display de 5 inch (rezoluție HD, de 1280 x 720 pixeli), iar de „motorizare” se ocupă cel mai probabil un procesor de tip quad-core (spun cel mai probabil pentru că nu am reușit să găsesc informații legate de acest aspect), în timp ce memoria RAM este de 1 GB.

UPDATE: Procesorul este un quad-core de la Qualcomm tactat la 1.3 GHz, iar acceleratorul grafic este un Adreno 304. Camera frontală este de 5 Megapixeli.

Acesta ne pune la dispoziție un spațiu de stocare de 8 GB (+ posibilitatea de a folosi un card microSD de până la 128 GB), rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow și are integrată o cameră foto principală de 8 Megapixeli, precum și o cameră frontală, despre care însă, din nou, nu am reușit să găsesc informații utile.

Pe partea de conectivitate Vodafone Smart Prime 7 vine cu 4G LTE (cu viteze în download care pot atinge 150 Mbps), WiFi b/g/n, NFC, Bluetooth 4.0, A-GPS, un port microUSB și un jack audio de 3.5 mm. Smartphone-ul are niște dimensiuni de 144 mm x 72.1 mm x 7.99 mm și cântărește 128 de grame, iar bateria vine cu o capacitate de 2.350 mAh.

Vodafone Smart Prime 7

Sursa: mobilissimo.ro

5 COMENTARII

 1. Salut!Acum pe site Vodafone gasesti toate informatile legate de acest model de telefon, vad ca sunt niste diferente intre Prime 6 si Prime7.
  Ecran: 5″HD TFT IPS
  Procesor: Qualcomm, Quad-core 1.3Ghz ; GPU: Adreno 304
  Camera Spate: 8MP AF
  Camera Fata: 5MP FF
  Altele: Radio FM, GPS, Compas/Magnetic,Senzor de lumină/ proximitate, Accelerometru, Senzor Magnetic( Pentru husă smart), Voce HD, Incarcare rapida Q.C 1.0

 2. Eu l-am achiziționat la abonament dar an o problema nu se aude decât în căști. ..Este singurul mod de a asculta pe el ceva…spre exemplu pe YouTube nu se aude dacă scor căștile. .. poate mă ajuta cineva…Mulțumesc!

 3. Eu l-am achiziționat la abonament dar am o problema ,nu se aude decât în căști. ..Este singurul mod de a asculta pe el ceva…spre exemplu pe YouTube, nu se aude dacă scot căștile. .. poate mă ajuta cineva…Mulțumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here