Vernee MIX 2 – smartphone cu ecran edge-to-edge, procesor Mediatek Helio P25 și cameră foto duală de 13 MP

0
365
Vernee MIX 2

Vernee MIX 2 este unul dintre noile smartphone-uri care au fost lansate în ultima perioadă de către cei de la Vernee, o companie despre care am mai discutat anul acesta pe site, reușind să lanseze niște modele interesante, cu un bun raport preț / specificații.

Este și cazul lui Vernee MIX 2, un model care reușește să atragă în primul rând prin design-ul pe care îl adoptă. Putem spune chiar că este o clonă a lui Xiaomi Mi MIX 2, cu care se aseamănă foarte mult. Prețul este însă unul cu mult mai mic. Specificațiile pe care le oferă noul smartphone sunt unele cu care deja ne-am obișnuit atunci când vine vorba de telefoanele chinezești lansate în ultima perioadă.

Ce specificații oferă Vernee MIX 2?

Vernee MIX 2 este construit în jurul unui display cu diagonala de 6 inch, care acoperă aproape toată partea frontală a telefonului. Imaginile livrate de ecran sunt unele cu rezoluție Full HD+ (2160 x 1080 pixeli) și aspect 18:9. Compania ne spune de asemenea că într-o proporție de 80% noul smartphone este realizat din sticlă.

Vernee MIX 2

Performanțele lui Vernee MIX 2 sunt asigurate de un procesor Mediatek Helio P25, accelerator grafic Mali-T880 MP2 și 4 GB memorie RAM, iar sistemul de operare pe care îl rulează smartphone-ul este Android 7.0 Nougat. Spațiu de stocare pus la dispoziție este de 64 GB, iar dacă avem nevoie de mai mult putem oricând apela la un card microSD.

Foto & Video

Vernee MIX 2 este echipat cu o cameră foto duală, care este compusă din doi senzori Sony IMX 258, unul principal de 13 Megapixeli și unul secundar de 5 Megapixeli. Aici pe lista cu specificații se mai adaugă stabilizarea optică a imagini, o deschidere a diafragmei de f/2.0, autofocus și bliț LED. Pe partea frontală amatorii de fotografii de tip selfie au la dispoziție o cameră foto de 8 Megapixeli.

Vernee MIX 2

Vernee MIX 2 mai vine cu conectivitate 4G cu suport VoLTE, suport dual-SIM, Wi-Fi dual-band (2.4 GHz & 5 GHz), Bluetooth 4.2, GPS / A-GPS / GLONASS și un senzor de amprentă care promite o deblocare rapidă a telefonului. Bateria are capacitatea de 4.200 mAh, iar prezentă este și tehnologia de încărcare rapidă PUMP EXPRESS+.

Ce preț are noul Vernee MIX 2?

Vernee MIX 2 are un preț standard de 229 dolari (adică aproximativ 900 de lei), dar în momentul de față se desfășoară diferite promoții care scad prețul până la 99 dolari. Mai multe detalii găsiți pe site-ul celor de la Vernee.

Vernee MIX 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here