TP-LINK Archer C5 – noul router care oferă viteze wireless de până la 1,2Gbps

0
181
TP-LINK Archer C5

TP-LINK, liderul mondial pe segmentul de routere wireless care este cunoscut în special pentru produsele sale competitive în segmentul entry-level, a lansat noul router Archer C5, acesta oferind viteze wireless de până la 1,2Gbps.

El dispune de standardul Wi-Fi 802.11ac, ceea ce înseamnă că oferă viteze de trei ori mai mari și măsuri îmbunătățite ale securității, față de standardul 802.11n.

TP-LINK Archer C5 vine cu capabilități dual band și cu două porturi USB, care facilitează partajarea de imprimante, documente și fișiere media în întreaga rețea locală.

Suportă două benzi simultane, în banda de frecvență de 2.4GHz oferind 300Mbps și în cea de 5GHz 867Mbps, în total oferind viteze de până la 1.2Gbps.

Prin intermediul aplicației TP-Link Tether, routerul poate fi gestionat cu ajutorul dispozitivelor mobile care rulează Android sau iOS. Aplicația permite accesarea acestuia și vizualizarea dispozitivelor care sunt conectate (putând fi blocate dispozitivele nedorite). De asemenea se poate stabili controlul parental și partajarea fișierelor în rețea.

Routerul are un design reușit, este de culoare neagră și dimensiuni de 243 x 160.6 x 32.5 mm. Dispune de șase antene care asigură un semnal wireless foarte bun, în toate direcțiile și fără întreruperi. Trei antene externe sunt dedicate pentru banda de frecvență de 5GHz, iar celelalte trei antene sunt interne, dedicate pentru banda de 2.4GHz.

TP-LINK Archer C5 este disponibil în oferta celor de la eMAG la prețul de 399 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here