Samsung Galaxy Tab J, o nouă tabletă entry-level de la Samsung – va avea un preț de aproximativ 190 de dolari

0
300
Samsung Galaxy Tab J

Cei de la Samsung au lansat astăzi un nou dispozitiv, fiind vorba de Samsung Galaxy Tab J, o tabletă ale cărei specificații o plasează în categoria de modele entry-level, iar din câte ne putem da seama, suntem în fața unui rebranding.

Samsung Galaxy Tab J dispune de conectivitate 4G și suport dual-SIM (4G + 2G), oferind posibilitatea de a naviga pe internet și de a efectua apeluri video, ceea ce înseamnă că modelul de față poate fi privit și ca fiind un phablet. De altfel, trebuie precizat că suntem în fața unui rebranding, deoarece practic avem în față smartphone-ul Samsung Galaxy J Max, care a fost lansat în urmă cu doar câteva săptămâni în India (avem același design și aceleași specificații).

Care sunt specificațiile tabletei Samsung Galaxy Tab J?

Samsung Galaxy Tab J este o tabletă a cărui display are o diagonală de 7 inch, iar rezoluția pe care o afișează acesta este una HD, de 1280 x 800 pixeli. „Motorizarea” o asigură procesorul de tip quad-core tactat la 1.5 GHz, iar memoria RAM este de 1.5 GB.

Samsung Galaxy Tab J

Primim o memorie internă de 8 GB (cu posibilitatea extinderii spațiului de stocare cu până la 200 GB, folosind un card microSD), iar sistemul de operare pe care îl rulează tableta este Android 5.1.1 Lollipop, având bineînțeles aplicată peste interfața TouchWiz a celor de la Samsung.

Samsung Galaxy Tab J dispune, așa cum am zis deja, de conectivitate 4G și suport dual-SIM, lista aici fiind completată cu Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.0, GPS cu A-GPS, GLONASS, radio FM, un jack de 3.5 mm și portul microUSB 2.0. Nu lipsesc nici camera principală de 8 Megapixeli (cu bliț LED, autofocus și deschidere f/1.9) și camera frontală de 2 Megapixeli, iar bateria este una de 4.000 mAh.

În ceea ce privește prețul, „noua” tabletă va costa aproximativ 190 de dolari, aceasta venind în variantele de culori alb și auriu. Ea va fi disponibilă începând cu luna august, în Taiwan (nu sunt informații privind disponibilitatea sa și pe alte piețe).

Samsung Galaxy Tab J

Sursa: SamMobile.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here