Samsung Galaxy S5 – printre primele telefoane care vor primi update la Android L

0
260
Samsung Galaxy S5 - Android 5.0 Lollipop update

Potrivit unor surse citate de SamMobile, Samsung Galaxy S5 va primi update-ul la noul Android 5.0 Lollipop undeva în luna Decembrie.

O dată exactă nu a fost comunicată. De asemenea, trebuie precizat că update-ul la Android 5.0 Lollipop pentru Samsung Galaxy S5 nu va sosi în același timp în toate regiunile. În unele regiuni acest proces ar putea fi întârziat cu câteva săptămâni sau chiar luni.

Android 5.0 Lollipop reprezintă cel mai important update al sistemului de operare de la Android 4.0 Ice Cream Sandwich încoace. Acesta vine cu o nouă interfață concepută de cei de la Google și care poartă numele de Material Design, suport pentru mai multe conturi de utilizatori, suport pentru procesoarele pe 64 de biți ș.a.m.d. Mai multe detalii legate de acesta găsiți aici.

Samsung a adus modificări la interfața proprie, TouchWiz, pentru a se potrivi cu noul design conceput de Google pentru Android. Cei de la SamMobile au testat noul Android 5.0 Lollipop pe Samsung Galaxy S5. Preview-ul îl puteți vedea în videoclipul de mai jos.

Sursa: SamMobile

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here