Remax RCC205, un adaptor auto compact, rezistent și la un preț bun – Review

0
195
Remax RCC205 Review Adaptor Auto

Remax RCC205 este un adaptor auto disponibil la un preț bun, despre care o să vă vorbesc mai multe în cadrul acestui review.

Modelul de față mi-a fost pus la dispoziție pentru teste de către cei de la gsmnet.ro, iar timp de o săptămână pot spune că am avut ocazia să mă folosesc de el din plin, dat fiind faptul că am fost destul de mult plecat cu mașina în această perioadă.

De ce ai avea nevoie de un adaptor auto? Motive sunt destule, iar unul l-am dat chiar mai sus. Dacă ești genul de persoană care folosește destul de des mașina și își petrece o bună parte din zi în trafic, atunci cu siguranță știi cât este de neplăcut să rămâi fără baterie la telefon fix în momentul unei convorbiri importante (folosind un handsfree Bluetooth, desigur – siguranța mai presus de toate!).

Un alt moment în care se va dovedi de un real ajutor este atunci când te folosești de GPS-ul telefonului în timp ce conduci, care după cum bine știm consumă foarte multă baterie. Pentru a te putea lăsa ghidat tot drumul de Google Maps (sau orice altă aplicație folosești) este nevoie ca smartphone-ul tău să aibă o sursă constantă de energie aproape.

Remax RCC205 Review Adaptor Auto - Cutie

Acestea fiind spuse, cum mi se pare adaptorul auto Remax RCC205 după o săptămână în care l-am folosit? O să încep cu design-ul, care mi s-a părut foarte reușit, corpul compact fiind realizat din aluminiu, ceea ce înseamnă că acesta este și foarte rezistent. Faptul că este foarte rezistent se dovedește a fi un lucru practic, deoarece în caz de urgență vârful său poate fi folosit pentru a sparge geamul.

Avem la dispoziție două porturi USB, Remax RCC205 având un amperaj de 2.4A, care se distribuie la folosirea ambelor porturi, iar tensiunea de ieșire este de 5V. Prezent este și un indicator LED de stare (după cum se poate vedea în imagine, este un albastru plăcut ochiului).

Remax RCC205 Review Adaptor Auto

Remax RCC205 este un adaptor auto compatibil cu un număr foarte mare de dispozitive, fie ele tablete sau smartphone-uri cu sistem de operare Android sau iOS, iar un lucru care trebuie precizat este faptul că în pachetul de vânzare nu vei găsi un cablu USB pentru încărcare. De fapt, nici nu prea ai nevoie de acesta, deoarece se poate utiliza cel cu care a venit telefonul tău.

Nu am ce să îi reproșez acestuia, Remax RCC205 făcându-și treaba pentru care a fost creat exact așa cum trebuie. Așadar, dacă ai nevoie de un adaptor auto compact, rezistent și la un preț bun poți să îl alegi pe acesta cu încredere.

Îl poți găsi în oferta gsmnet.ro la un preț de doar 44 lei.

Remax RCC205 Review Adaptor Auto

*dacă te întrebi ce telefon se află în imaginea de mai sus – este vorba de un Karbonn Titanium S15 Plus, pe care îl testez în această perioadă și despre care voi scrie în curând.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here