Pipo X8 este un Windows mini-PC, care vine cu un display touchscreen integrat

0
178
Pipo X8

Pipo X8 este un mini-PC care rulează sistemul de operare Windows și care se remarcă prin faptul că are integrat un display touchscreen.

Acesta fost observat de cei de la notebookitalia, în Hong Kong, și reprezintă o combinație între un desktop și o tabletă, având un display touchscreen de 7 inch, cu rezoluția de 1024 x 600 pixeli, care permite interacțiunea cu dispozitivul chiar dacă nu este conectat la o tastatură, mouse, sau la un ecran extern.

Pipo X8 vine cu un procesor Intel Atom Z3735F sau Atom Z3736F Bay Trail, 2 GB memorie RAM și 32 sau 64 GB spațiu de stocare. Acesta nu dispune de o baterie, așadar este nevoie de o sursă de curent externă.

Pipo X8

Pe lista specificațiilor mai găsim patru porturi USB 2.0, un port HDMI, un port Ethernet și un jack audio pentru căști. De asemenea, vine echipat cu cititor de carduri microSD, bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11n și rulează sistemul de operare  Windows 8.1 cu Bing. Pe viitor se pare că va fi disponibilă și o variantă dual-boot, cu Android.

Pipo X8 va urma să fie disponibil în luna Mai, dar detalii despre preț nu au fost oferite. Cel mai probabil acesta va fi în jur de 100-150 dolari.

Ce părere aveți despre acest nou dispozitiv?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here