Philips S326 este un nou smartphone de buget cu conectivitate 4G și port infraroșu

0
504
Philips S326

China Electronics Corporation aduce în România noul model de smartphone din gama S a celor de la Philips, și anume Philips S326 care oferă specificații entry-level și se adresează celor cu buget redus.

„Philips S326 păstrează tradiţia modelelor Philips care oferă o serie de caracteristici apreciate de utilizatori, printre care se numără o durată de utilizare prelungită.” – Radu Ionescu, reprezentant distribuţie telefoane mobile Philips.

Noul smartphone este deja disponibil pe piața din România, acesta fiind prezent inclusiv în oferta de telefoane mobile a celor de la RCS-RDS, modelul de față având avantajul de a fi compatibil cu rețeaua 4G a operatorului telecom, știind atât frecvențele FDD-LTE, cât și cele TDD-LTE. De asemenea, Philips S326 este disponibil și în cadrul magazinelor de profil din țară, având un preț recomandat de 449 lei.

Ce are de oferit Philips S326 la acest preț?

Nu putem spune că Philips S326 reușește să „rupă gura târgului”, dar ținând cont că este un telefon de buget se prezintă destul de bine la capitolul specificații, accentul fiind pus pe oferirea unei autonomii cât mai ridicate – ni se promite că bateria de 3.000 mAh este capabilă să ofere o durată de utilizare de până la 30 de ore în convorbire telefonică și de până la 27 de zile în standby.

Philips S326

Avem parte de un display IPS de 5 inch cu o rezoluție de 1280 x 720 pixeli și unghiuri largi de vizualizare, procesor quad-core de 1.5 GHz, 1 GB memorie RAM și 8 GB memorie internă, fiind oferită și posibilitatea de a utiliza un card microSD de până la 32 GB în cazul în care dorim să avem mai mult spațiu de stocare.

Philips S326 integrează o cameră foto principală de 8 Megapixeli cu autofocus și bliț LED, respectiv o cameră foto frontală de 2 Megapixeli, iar ca sistem de operare este prezent Android 5.1 Lollipop. Lista cu specificații mai cuprinde un port infraroșu cu aplicație dedicată care ne va permite să folosim smartphone-ul ca pe o telecomandă pentru majoritatea televizoarelor și aparatelor electrocasnice din casă, conectivitate Wi-Fi, Bluetooth 4.0 și GPS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here