Philips S309 – un nou smartphone accesibil din gama S a celor de la Philips ajunge în România

0
229
Philips S309

În România a ajuns un nou smartphone foarte accesibil al celor de la Philips, și anume modelul Philips S309.

Noul Philips S309 va fi comercializat la un preț de 319 lei, el urmând a fi disponibil în cadrul ofertelor magazinelor de specialitate din România, dar și în oferta de telefoane mobile a celor de la RCS-RDS/Digi Mobil ori Arsis (partener Vodafone).

Smartphone-ul entry-level vine și în versiune dual-SIM, iar acesta este motorizat de un procesor dual-core tactat la 1 GHz și creat în jurul unui display de 4 inch cu rezoluție de 800 x 480 pixeli. Philips S309 are integrată o memorie RAM de 1 GB și 4 GB spațiu de stocare, iar prezent este și un slot pentru card microSD (până la 32 GB).

Acesta rulează sistemul de operare Android 4.4 KitKat, iar în ceea ce privește partea de conectivitate pune la dispoziție Wi-Fi, Bluetooth și GPS/A-GPS. Pe lista specificațiilor mai găsim o cameră principală de 5 Megapixeli (autofocus, LED Flash) și o cameră secundară VGA (0.3 Megapixeli), iar bateria are o capacitate de 1.600 mAh.

Deși Philips S309 este un smartphone care pentru funcțiile sale de bază s-ar descurca destul de bine, nu pot spune că mi se pare foarte atractiv, chiar dacă prețul său este unul foarte scăzut. Dacă mai țineți minte, chiar ieri v-am arătat ce telefon primiți pentru echivalentul a doar 225 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here