Philips a lansat în România cea de-a doua generație de televizoare cu Android Lollipop

0
412
Televizor Philips Android seria 7000

Cea de-a doua generație de televizoare inteligente Philips, care rulează sistemul de operare Android 5.0 Lollipop, a fost lansată în România.

Noua gamă Philips de televizoare inteligente cu Android  care ajunge în România prin intermediul TP Vision este formată din modelele din seriile 5500 și 7000, acestea urmând a fi disponibile în magazine începând cu această săptămână.

„Ceea ce putea fi experimentat numai pe telefoanele inteligente sau pe tablete, acum poate fi încercat și folosit pe noile televizoare Philips grație sistemului de operare Android L. Acest nou sistem oferă o platformă TV completă pentru trăirea și utilizarea aplicațiilor mobile pe televizor, fiind compatibil în același timp cu funcția VOD (video on demand) a modelelor Philips prin intermediul căreia utilizatorii pot urmări programele preferate la orice oră din zi sau din noapte.”

Televizoarele Philips care fac parte din seria 5500 au la bază un procesor Dual-Core, iar cele din seria 7000 dispun de un procesor Quad-Core. Ambele serii sunt formate din modele care dispun de tehnologia Micro Dimming, al cărei rol este de a îmbunătăți contrastul, precum și de funcția Pixel Plus HD, care optimizează calitatea imaginii, astfel incât aceasta să fie cât mai clară și detaliată.

Acestea dispun de un spațiu de stocare de până la 16 GB, iar cei care își doresc extinderea acestuia, pot conecta prin intermediul portului USB un hard disk extern.

Un plus în cazul televizoarelor din seria 7000 este reprezentat de prezența tehnologiei Philips Ambilight, care prin proiectarea unui halo de lumină din spatele ecranului pe peretele care-l înconjoară îmbunătățește experiența de vizionare.

Televizor Philips Android seria 7000

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here