Onda oBook10 SE – tabletă 2 în 1 cu display IPS de 10.1″, 2 GB RAM și Remix OS

0
263
Onda oBook10 SE - tabletă 2 în 1

Nu cu foarte mult timp în urmă, în China, a fost anunțat un nou dispozitiv de tip 2 în 1, fiind vorba de Onda oBook10 SE, care iese în evidență prin prețul pe care îl are, dar și prin faptul că rulează Remix OS.

Ce este Remix OS? Avem practic în față o distribuție Android care a fost special gândită pentru a putea fi folosită cu ușurință de utilizatorii de PC, care se folosesc de tastatură și mouse, interfața fiind una care se apropie destul de mult de cea pe care o are sistemul de operare al celor de la Microsoft.

Remix OS ne permite să rulăm toate aplicațiile de Android, iar marele avantaj este dat de faptul că oferă posibilitatea de a deschide mai multe aplicații în același timp, în ferestre diferite fiecare. Există mai multe dispozitive care vin cu acest sistem de operare preinstalat, iar cel mai nou dintre ele este Onda oBook10 SE, despre care vom vorbi în rândurile care urmează.

Ce are de oferit Onda oBook10 SE?

După cum am precizat chiar în titlu, avem în față un dispozitiv 2 în 1, care ne permite să îl folosim fie ca pe o tabletă, fie ca pe un notebook dacă atașăm tastatura (care se achiziționează separat). Avem parte de un display IPS cu diagonala de 10.1 inch, iar rezoluția pe care o afișează acesta este una de 1280 x 800 pixeli.

Onda oBook10 SE

Onda oBook10 SE are un ansamblu hardware care este format dintr-un procesor de tip quad-core Intel Bay Trail Z3735F tactat la 1.33 GHz (urcă până la 1.83 GHz), Intel HD Graphic (Gen7) pentru partea de grafică și o memorie RAM de 2 GB. Ni se pune la dispoziție un spațiu de stocare de 32 GB, iar dacă acesta nu este suficient, avem posibilitatea de a-l extinde cu până la 128 GB prin intermediul unui card microSD.

Pe partea de conectivitate opțiunile de care dispune tableta Onda oBook10 SE includ Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0, un port microUSB, port micro HDMI și jack-ul audio de 3.5 mm. Mai este prezentă și o cameră foto frontală de 2 Megapixeli, care poate fi folosită în special pentru a realiza apeluri video (ori pentru selfies, dacă există amatori).

Onda oBook10 SE

Bateria noii tablete 2 în 1 are capacitatea de 5.400 mAh, iar dimensiunile sale sunt de 250 x 164 x 8 mm, aceasta având o greutate de 680 de grame. În ceea ce privește costul achiziționării sale, Onda oBook10 SE are un preț de aproximativ 139 dolari, dispozitivul fiind disponibil, de exemplu, la GearBest ori Everbuying.

Onda oBook10 SE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here