Lenovo Yoga Tab 3 Plus, o tabletă perfectă pentru redarea de conținut multimedia – are un display Quad HD de 10.1″ și difuzoare JBL

0
373
Lenovo Yoga Tab 3 Plus

Chinezii de la Lenovo au fost destul de activi la IFA 2016, aceștia lansând mai multe dispozitive interesante, printre ele numărându-se și noua tabletă Lenovo Yoga Tab 3 Plus, despre care o să discutăm mai multe în acest articol.

Dacă modelul Lenovo Yoga Book are ca public țintă studenții, Lenovo Yoga Tab 3 Plus este o tabletă care se adresează în special celor care sunt pasionați de filme și de conținut multimedia în general, lucru care reiese nu doar din dotările sale, ci și din modul în care promovează companie dispozitivul proaspăt lansat.

Avem parte de un display IPS cu diagonala de 10.1 inch și rezoluție de 2560 x 1600 pixeli (ceea ce înseamnă o densitate a pixelilor de 299 ppi), iar motorizarea este asigurată de procesorul Qualcomm Snapdragon 652 de tip octa-core (4 x Cortex-A72 la 1.8 GHz + 4 x ARM Cortex-A53 la 1.4 GHz), alături de Adreno 510 GPU și 3 GB memorie RAM.

Lenovo Yoga Tab 3 Plus

Lenovo Yoga Tab 3 Plus ne pune la dispoziție un spațiu de stocare de 32 GB, iar în cazul în care avem nevoie de mai mult îl putem extinde cu până la 128 GB folosind un card microSD. Sistemul de operare rulat este Android 6.0 Marshmallow, iar prezente sunt și două camere foto, una de 13 Megapixeli pe partea din spate și una de 5 Megapixeli pe partea frontală.

Bateria cu capacitatea de 9.300 mAh și tehnologie de încărcare rapidă este una suficient de generoasă, ea fiind capabilă să ofere până la 18 ore de utilizare continuă între încărcări, iar pe lista cu specificații mai adăugăm conectivitatea 4G LTE (opțional), WiFi 802.11 ac, Bluetooth 4.0, GPS, A-GPS, GLONASS și portul USB Type-C.

Lenovo Yoga Tab 3 Plus

Deoarece vorbim de o tabletă special creată pentru consumatorii de conținut multimedia nu puteau să lipsească cele patru difuzoare frontale JBL cu tehnologia Dolby Atmos 3D, precum și posibilitatea de a o poziționa în cele mai comode poziții pentru noi. Dimensiunile sunt de 247 x 179 x 4.68 mm, iar aceasta cântărește 637 grame, modelul WiFi only, respectiv 644 grame cel cu 4G LTE.

Lenovo Yoga Tab 3 Plus va ajunge pe piață în luna octombrie a acestui an, iar prețurile vor porni de la 299 euro (pentru modelul Wi-Fi only).

Lenovo Yoga Tab 3 Plus - difuzoare JBL

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here