Lenovo Yoga Book – o tabletă 2 în 1 interesantă, cu o suprafață specială pentru scris și desenat

0
400
Lenovo Yoga Book

Lenovo a lansat în cadrul unui eveniment care s-a desfășurat în cadrul IFA 2016 mai multe noi dispozitive, printre care se numără și tableta 2 în 1 Lenovo Yoga Book care a reușit să atragă atenția prin prezența unei suprafețe speciale pentru desenat și scris.

Deja am avut parte de o grămadă de lansări la IFA 2016 Berlin, iar multe vor mai urma – o să încerc să le aleg pe cele mai interesante și să le prezint pe site. Acum a venit rândul lui Lenovo Yoga Book care mi-a atras atenția datorită prezenței unei „foi digitale” (Create Pad, după cum o numește compania).

Aceasta este o suprafață touch creată special pentru a putea scrie și desena pe ea folosind stylus-ul, iar la nevoie ea se poate transforma într-o tastatură (Halo Keyboard). Putem chiar scrie cu stylus-ul pe o foaie de hârtie normală (din moment ce conține și cerneală) așezată peste suprafața Create Pad, întregul conținut urmând a fi copiat de tabletă într-un fișier nou.

Lenovo Yoga Book

Lenovo Yoga Book este creată în jurul unui display IPS cu diagonala de 10.1 inch, acesta afișând o rezoluție de 1920 x 1200 pixeli, iar la baza sa stă un procesor Intel Atom x5-Z8550 cu patru nuclee care poate atinge o frecvență de 2.4 GHz. Aceasta pune la dispoziție un spațiu de stocare de 64 GB, iar memoria RAM este de 4 GB.

O să avem posibilitatea să alegem între un model cu sistem de operare Android 6.0 și unul cu Windows 10 Pro, iar bateria Li-ion are capacitatea de 8.500 mAh, potrivit producătorului aceasta putând oferi până la 13 ore de utilizare normală, respectiv până la 70 de zile în standby. Pe partea din spate a lui Lenovo Yoga Book găsim o cameră foto de 8 Megapixeli, cu autofocus, iar frontal este prezentă una de 2 Megapixeli.

Lenovo Yoga Book

Opțiunile de conectivitate ale lui Lenovo Yoga Book includ 4G LTE, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac dual channel (2.4 GHz și 5 GHz), Bluetooth, GPS, porturile USB și HDMI, precum și slotul pentru un card microSD de până la 128 GB. Pe partea de sunet este prezentă tehnologia Dolby Atmos, iar dimensiunile noului dispozitiv sunt de 256.6 x 170.8 x 9.6 mm, dispozitivul având o greutate de 690 de grame.

Prețurile lui Lenovo Yoga Book pornesc de la 499 de euro în cazul modelului cu sistem de operare Android, în timp ce pentru varianta cu Windows 10 va trebui să scoatem din buzunar 599 de euro.

Lenovo Yoga Book

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here