Lenovo Yoga A12, noua tabletă hibrid a companiei – poate fi considerată o variantă mai accesibilă a lui Lenovo Yoga Book

0
570
Lenovo Yoga A12

Cei de la Lenovo au anunțat astăzi lansarea unei noi tablete 2 în 1, fiind vorba de modelul Lenovo Yoga A12, cel pe care îl putem considera ca fiind o variantă mai accesibilă a lui Yoga Book.

După cum bine știți, tableta Lenovo Yoga Book a fost lansată în luna septembrie a anului trecut, în cadrul IFA Berlin 2016, ea reușind să iasă în evidență datorită tastaturii Halo prezente, cea care, la nevoie, o putem transforma într-o „foaie digitală” (Create Pad) pe care putem desena cu ajutorul unui stylus. Iată că Lenovo s-a gândit să lanseze azi modelul Yoga A12, tableta care poate fi considerată fără probleme o variantă mai accesibilă ca preț a dispozitivului lansat anul trecut.

Lenovo Yoga A12 este o tabletă Android cu accent pe productivitate, ea venind cu mai multe aplicații de la Google preinstalate, îndreptate spre creșterea productivității (Google Productivity Suite). De asemenea, bateria din dotare este una care poate oferi o autonomie de până la 13 ore în condiții de utilizare normală. Finisajele sunt unele premium, noul dispozitiv fiind creat dintr-o carcasă realizată din aluminiu și magneziu.

Lenovo Yoga A12

Avem parte de un display cu diagonala de 12.2 inch și rezoluție HD, iar Lenovo Yoga A12 are o grosime de doar 5.4 mm (în punctul cel mai subțire) și cântărește mai puțin de un kilogram. Nu lipsește bineînțeles nici balamaua flexibilă care poate fi rotită la 360 de grade, astfel încât să putem folosi tableta în patru moduri diferite. Mai adăugăm pe listă și cele două difuzoare stereo cu tehnologie Dolby Atmos.

În ceea ce privește configurația, precizăm că dotările hardware nu sunt chiar unele dintre cele mai puternice, dar reușesc să ofere suficient de multă putere pentru partea de office. Mai exact, Lenovo Yoga A12 este echipat cu un procesor Intel Atom x5 și 2 GB RAM, iar spațiul pus la dispoziție pentru stocarea fișierelor este de 32 GB.

Lenovo Yoga A12 va fi disponibilă comercial începând cu data de 8 februarie, în variantele de culoare gri (Gunmetal Grey) și Rose Gold, la un preț care pornește de la 299 dolari.

Lenovo Yoga A12

Sursa: lenovo.com