Lenovo Miix 510 este noul competitor pentru Microsoft Surface Pro – Specificații și preț

0
404
Lenovo Miix 510 - competitor pentru Microsoft Surface Pro 4

Multe lansări au avut loc în cadrul IFA 2016, iar printre ele se numără și Lenovo Miix 510, noul sosit în portofoliul companiei chineze dorindu-se a fi un competitor pentru Microsoft Surface Pro 4.

Lenovo Miix 510 a fost prezentată de companie alături de alte modele interesante, printre care Yoga Book și Lenovo Yoga Tab 3 Plus, ambele având un articol dedicat pe site, în cazul în care doriți să aflați mai multe despre ele. Revenim la Miix 510 și spunem că aceasta are un design premium, tableta fiind construită din aluminiu, dimensiuni destul de compacte (un avantaj pentru cei care doresc o portabilitate ridicată) și tastatură atașabilă care ne permite să o transformăm într-un laptop foarte repede.

Pe partea din spate găsim un kickstand care poate fi ajustat până la 150 de grade, astfel încât să putem găsi cel mai potrivit unghi pentru a privi display-ul care are o diagonală de 12.2 inch și rezoluție de 1920 x 1200 pixeli, iar bateria cu care este echipat Lenovo Miix 510 poate oferi o autonomie de până la 8 ore de redare video continuă.

Lenovo Miix 510

Opțiunile pentru procesorul din dotare ajung până la Intel Core i7 din generația a 6-a, cu Intel HD Graphics pentru partea de grafică, iar memoria RAM poate fi de până la 8 GB. În ceea ce privește partea de stocare, aici o să putem opta pentru un SSD de până la 1 TB. Va fi prezent și slotul pentru un card microSD.

Lenovo Miix 510 va avea și o versiune care beneficiază de conectivitate 4G LTE Cat.4, iar aici lista cu specificații mai include WiFi 802.11 ac, Bluetooth 4.0, porturile USB 3.0, USB Type-C (Always-On Charging) și jack-ul pentru căști. Avem parte și de două camere foto, una principală de 5 Megapixeli și una frontală de 2 Megapixeli.

Lenovo Miix 510

În ceea ce privește sistemul de operare rulat, Lenovo Miix 510 vine cu Windows 10, iar pentru partea de audio sunt prezente două difuzoare stereo cu tehnologia Dolby. Legat de greutate, trebuie spus că tableta singură cântărește în jur de 900 de grame, iar dacă adăugăm și tastatura greutatea ajunge la 1.25 kilograme.

Lenovo Miix 510 va debuta comercial în luna octombrie a acestui an, iar prețurile vor porni de la 699 euro, fiind incluse în preț tastatura și stylus-ul

Lenovo Miix 510

Sursa: lenovo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here