Leica a prezentat M Monochrom Type 246 – noua cameră foto digitală a acestora, care face doar poze alb-negru

0
145
Leica M Monochrom Type 246

Când a fost prezentată pentru prima dată, în urmă cu trei ani, multe persoane erau confuze, deoarece aceasta costa 7.950 de dolari și, totuși, făcea doar poze alb-negru.

Leica M Monochrom Type 246 este noua generație lansată de companie, care vine cu o serie de îmbunătățiri și noi caracteristici, printre care se numără posibilitatea de a filma la rezoluție 1080p, cu 24/25 fps, și live view preview. Compania promite că această cameră este capabilă să confere pozelor cel mai autentic aspect retro posibil.

Leica M Monochrom Type 246

Noua cameră este echipată cu un senzor CMOS full-frame de 24 Megapixeli (față de cei 18 Megapixeli cu care venea predecesorul), display LCD care are diagonala de 3 inch și 921.600 pixeli, 2 GB memorie buffer și procesor Maestro – care îl face de trei ori mai rapid decât modelul precedent, în privința fotografiilor în rafală. Sensibilitatea ISO a fost și ea îmbunătățită, aceasta putând avea valori de până la ISO 25000.

M Monochrom Type 246 are o carcasă realizată din aliaj de magneziu și alamă, cu finisaje din piele naturală, iar culoarea este una negru-mat. Display-ul vine cu o suprafață din sticlă cu strat de safir și cu un strat protector anti-reflexie, astfel încât fotografiile să poată fi verificate indiferent de care sunt condițiile de iluminare.

Pentru cei interesați, Leica M Monochrom Type 246 va putea fi comandată începând cu data de 7 mai, la un preț de 7.450 dolari.

Mai jos puteți vedea fotografii realizate cu aceasta:

Sursa: TheVerge & dpreview

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here