Huawei Honor 6C este un nou smartphone de buget prezent pe piața europeană – Specificații și preț

0
162
Huawei Honor 6C

Pe piața din Europa compania chineză Huawei a lansat zilele acestea un nou smartphone prin brandul secundar al acesteia, fiind vorba de modelul Huawei Honor 6C, cel care se dorește a fi un model de buget cu design elegant.

Huawei Honor 6C este, după cum am precizat deja, un smartphone de buget care aduce niște specificații hardware destul de decente, precum și un design elegant, construcția fiind una metalică de tip unibody. Aflați că vorbim de un preț recomandat de 229 de euro, iar în perioada următoare (până la sfârșitul acestei luni) terminalul va fi disponibil pe mai multe piețe europene. Haideți să vedem împreună ce are de oferit noul smartphone al companiei.

Telefonul este construit în jurul unui display cu diagonala de 5.0 inch, acesta putând afișa imagini la o rezoluție HD, de 1280 x 720 pixeli, iar prezentă este și sticla curbată 2.5D. Sistemul de operare rulat este Android 6.0.1 Marshmallow cu interfața EMUI 4.1 aplicată peste, iar „motorizarea” este asigurată de un procesor Snapdragon 435 de tip octa-core tactat la 1.4 GHz. Acesta este ajutat de 3 GB memorie RAM și acceleratorul grafic Adreno 505.

Huawei Honor 6C

Huawei Honor 6C pune la dispoziție pentru stocarea fișierelor un spațiu de 32 GB, iar dacă avem nevoie de mai mult putem opta pentru folosirea unui card de memorie microSD de până la 128 GB. Precizăm de asemenea faptul că Huawei Honor 6C beneficiază de suport dual SIM de tip hibrid, deci slotul pentru cardul microSD poate găzdui alternativ o a doua cartelă SIM. De pe lista cu specificații nu lipsește nici senzorul de amprentă, amplasat pe partea din spate a telefonului.

Noul Huawei Honor 6C are integrată o cameră foto principală de 13 Megapixeli (deschidere f/2.2, autofocus cu detecție de fază, bliț LED) și o cameră foto frontală de 5 Megapixeli (de asemenea cu o deschidere a diafragmei de f/2.2), iar bateria din dotare are capacitatea de 3.020 mAh. Opțiunile de conectivitate includ 4G cu VoLTE, WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.1, GPS / GLONASS și un jack de 3.5 mm pentru căști.

După cum am precizat chiar la început, Huawei Honor 6C are în Europa un preț recomandat de 229 euro, iar variantele de culoare în care acesta este disponibil sunt gri, argintiu și auriu.

Huawei Honor 6C

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here