GSMnet îți oferă un voucher de 50 lei cu ocazia Zilei Copilului! Participă și tu la concurs și intră în posesia sa

7
245
Concurs Ziua Copilului

Cu ocazia Zilei Copilului cei de la GSMnet, partenerii noștri, îți oferă un voucher în valoare de 50 de lei dacă o să ieși câștigător.

Pentru cei care nu știu, GSMnet este unul dintre cele mai apreciate magazine online de accesorii si componente pentru smartphone-uri, tablete si laptopuri, iar în urma acestui concurs câștigătorul se va putea bucura de o reducere de 50 lei prin folosirea voucher-ului pus la bătaie, voucher care va fi valabil timp de o lună (deci până la sfârșitul lunii iunie).

Concursul se va desfășura în perioada 24.05.2016 – 30.05.2016, acesta luând sfârșit așadar Luni, 30 mai, la ora 23:59. Extragerea va avea loc în cursul zilei următoare, prin intermediul site-ului random.org (înregistrarea video a extragerii va fi postată atât aici cât și pe pagina noastră de Facebook), câștigătorul urmând a fi anunțat în jurul orei 17.

Condițiile concursului sunt unele foarte simple și trebuie să fie îndeplinite cumulativ:

  • trebuie să dați un Like paginii de Facebook TechNow Romania
  • Share la acest articol pe Facebook
  • lăsați un comentariu la acest articol, prin care să răspundeți la următoarea întrebare: „Care este produsul vostru preferat de pe gsmnet.ro pentru care ați folosi voucher-ul?”

Fiecare persoană se poate înscrie în concurs o singură dată, folosind numele real și o adresă de email validă (care va fi folosită pentru a lua legătura cu câștigătorul), iar contul de Facebook de pe care se vor da like-urile și share la articol trebuie să fie și el real (deci să nu fie unul fictiv sau foarte recent creat, doar cu scopul de a participa la astfel de concursuri).

Acestea fiind spuse, îți urăm mult noroc! 🙂

UPDATE:

Extragerea a avut loc, iar câștigător este Tontea Ioan. Felicitări! Puteți vedea mai jos clipul cu extragerea care a avut loc în urmă cu puțin timp, prin intermediul site-ului random.org.

*în cazul în care acesta nu va putea fi contactat / nu va răspunde la email în termen de 24 de ore, va fi ales un nou câștigător.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here