Fujifilm X-A3 – aparat foto mirrorless entry-level cu design retro și perfect pentru amatorii de selfie-uri

0
774
Fujifilm X-A3 - mirrorless optimizat pentru pasionații de selfie-uri

Fujifilm a lansat în această săptămână un nou aparat foto de tip mirrorless din gama entry-level, și anume Fujifilm X-A3, care datorită ecranului rabatabil și a funcțiilor prezente îl fac să fie numai bun pentru amatorii de selfie-uri.

Din punct de vedere al aspectului putem observa cum compania a optat să pună accent pe liniile de design clasice, retro. Acesta este disponibil în variantele de culori negru, maro și roz, iar în momentul de față putem spune că Fujifilm X-A3 este unul dintre cele mai ieftine aparate foto de tip mirrorless din portofoliul japonezilor de la Fujifilm, fiind totuși suficient de capabil să satisfacă nevoile de fotografiere ale unei persoane normale.

La baza acestuia se află un senzor tip APS-C de 24.2 Megapixeli (așadar o îmbunătățire semnificativă față de modelul precedent, cu senzor de 16.3 MP) care beneficiază de 77 de puncte de focalizare (49 în modul „Single Point”), iar valorile ISO sunt cuprinse între 200 și 6400, intervalul putând fi extins de la 100 la 25600.

Fujifilm X-A3

Fujifilm X-A3 permite filmarea la o rezoluție Full HD cu 60, 50 sau 24 de cadre pe secundă, iar opțiunile de conectivitate puse la dispoziție includ Wi-Fi 802.11 b/g/n, slotul pentru un card de memorie SD, un port USB 2.0 și un port microHDMI.

Printre echipările care fac din modelul de față un aparat foto perfect pentru cei care doresc să realizeze fotografii de tip selfie de calitate se numără ecranul LCD care are diagonala de 3.0 inch și poate fi rabatat la 180 de grade. La pachet mai primim și o serie de funcții special concepute pentru realizarea de autoportrete.

Cei interesați de noul mirrorless entry-level al companiei japoneze vor fi nevoiți să scoată din buzunar suma de 599 de dolari, iar în acest preț primim un pachet kit din care face parte și obiectivul 16-50mm f/3.5-5.6 OIS II. Fujifilm X-A3 va fi disponibil comercial începând cu luna octombrie a acestui an.

Sursa: fujifilm.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here