FotoSwipe – cel mai ușor mod de a partaja fotografiile între diferite device-uri

0
326
FotoSwipe - Aplicatie - Android - iOS

Aplicația FotoSwipe a fost lansată oficial ieri și are rolul de a face extrem de ușoară partajarea fotografiilor între diferite dispozitive, indiferent de sistemul de operare care rulează pe acestea (Android sau iOS).

Aceasta oferă posibilitatea de a trimite o fotografie doar făcând un swipe de pe un dispozitiv pe celălalt, fiind necesar doar ca aplicația FotoSwipe să fie instalată și deschisă pe ambele telefoane/tablete.

FotoSwipe nu se limitează doar la două dispozitive, acesta permițând transferul fotografiilor spre mai multe telefoane sau tablete în același timp, indiferent de modelul acestora sau de sistemul de operare (Android sau iOS). Fotografiile pot fi trimise apropiind dispozitivele și făcând drag and drop, nefiind nevoie de un chip NFC, ci doar de conexiune la internet sau Wi-Fi.

Un plus al acestei aplicații îl reprezintă faptul că nu este necesar ca informații precum numărul de telefon sau adresa de email să fie dezvăluite celui căruia dorim să-i trimitem conținutul respectiv.

FotoSwipe

Apicația FotoSwipe a fost lansată de antreprenorul Sylvain Dufour și poate fi descărcată gratuit de aici. Ea este disponibilă atât pentru sistemul de operare Android cât și pentru iOS și nu necesită inregistrare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here