Edutab 3 Multiset este noua tabletă pentru copii lansată de Overmax

0
263
Overmax Edutab 3 Multiset

Overmax a lansat Edutab 3 Multiset, o tabletă care a fost creată special pentru copii, aceasta venind cu mai multe aplicații educative preinstalate, precum și cu o carcasă viu colorată.

Potrivit celor de la Overmax, Edutab 3 Multiset este dedicată copiilor care au cel puțin vârsta de 7 ani, iar funcțiile de control parental permit părinților să decidă care aplicații pot fi folosite de copii, precum și să restricționeze accesarea anumitor pagini de internet. Tableta vine la pachet împreună cu o tastatură, un mouse, o pereche de căști și  o carcasă specială, toate fiind viu colorate, pe placul oricărui copil.

Edutab 3 Multiset dispune de un display cu diagonala de 7 inch și rezoluție de 1024 x 600 pixeli. Aceasta are la bază un procesor quad-core tactat la 1.5 GHz, accelerator grafic Mali 400, 1 GB memorie RAM și 8 GB spațiu de stocare care poate fi extins cu ajutorul unui card microSD de până la 32 GB.

Overmax Edutab 3 Multiset

Aceasta are integrată pe partea din spate o cameră foto de 2 Megapixeli, iar pe partea din față vine cu o cameră VGA, de 0.3 Megapixeli. Bateria cu care este echipată este una de 2.400 mAh, iar sistemul de operare rulat este Android 4.4 KitKat. Pe lista specificațiilor mai găsim și Wi-Fi, bluetooth, OTG, HDMI, microUSB și un jack de 3.5 mm.

Edutab 3 Multiset va urma să fie disponibilă în România începând cu a doua jumătate a lunii Mai, iar prețul de comercializare a acesteia va fi de 479 lei.

La acești bani primim o tabletă care pe hârtie arată bine, iar toate acele aplicații educative preinstalate cu care aceasta vine o fac perfectă pentru copii, care au astfel acces la tehnologie prin intermediul unui dispozitiv adaptat vârstei lor.

Overmax Edutab 3 Multiset

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here