Cum trecem la noul Google Messenger – aplicația pentru SMS-uri și MMS-uri

1
463
Google Messenger - cum il folosim

A trecut ceva timp de când aplicația implicită de mesagerie de pe Android nu a mai primit un update foarte bun. Iată totuși că cei de la Google au lansat aplicația Messenger, care este disponibilă în Google Play Store.

Aceasta vine pe lângă noua interfață Material Design și cu o serie de noi opțiuni care ne ajută foarte mult. Ca de exemplu, Messenger ne dă posibilitatea să căutăm rapid prin agendă sau mesaje, să blocăm SMS-urile trimise de pe un anumit număr de telefon, putem trimite mesaje audio, putem arhiva mesajele primite și/sau trimise și multe altele.

Pentru a trece la noul Google Messenger, trebuie să-l descărcați de pe Google Play Store. După ce ați instalat aplicația și o lansați pentru prima oară aceasta va accesa automat SMS-urile  (în cazul în care folosiți Hangouts), dar nu va deveni aplicația implicită pentru mesaje. Pentru a seta acest lucru, deschideți meniul (cele trei puncte verticale), intrați în Setări (Settings) și alegeți Set as your default SMS app (setează ca aplicație implicită).

Google Messenger

În cazul în care nu folosiți Hangouts, atunci opțiunea respectivă se va numi Change your default SMS app.

Google Messenger - Android

Google Messenger - Android

Google Messenger este compatibil cu telefoanele care rulează Android 4.1 Jelly Bean sau versiunile mai noi.

1 COMENTARIU

  1. Sper sa ruleze si daca vreau sa dezactivez play store si celelalte servicii google care imi ocupa memorie in background. Momentan folosesc Go SMS Pro care si el ocupa destul RAM, iar inainte am folosit Hangouts pentru ca telefonul meu are o problema din fabrica, nu primesc toate mesajele cu softul standard de mesagerie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here