Cum blocăm apelurile nedorite sau cele cu număr ascuns pe un Samsung Galaxy S6

0
5413
galaxy s6 s6 edge blocare apeluri

Nu de puține ori suntem puși în situația de a nu dori să mai răspundem la un anumit număr sau pur și simplu ne dorim să blocăm apelurile nedorite ori doar numărul acelei persoane care ne tot sună insistent.

Dacă dețineți un Samsung Galaxy S6 și nu știți cum să blocați un anumit număr sau apelurile cu număr necunoscut, atunci urmați acest mic tutorial:

1. Prima metodă este și cea mai simplă dintre cele trei despre care o să vorbim astăzi. Tot ce trebuie să facem dacă vrem să blocăm apelurile nedorite este să intrăm în Call Log (Jurnal apeluri) și să selectăm numărul pe care dorim să-l blocăm. După ce ați făcut acest lucru, alegeți „More” din colțul dreapta sus și aici apăsați pe „Add to auto reject list”.

Respingere apel - blocare numar galaxy s6

Pentru a scoate un număr din lista de respingere a apelului, urmați aceeași procedură, doar că de data aceasta apăsați pe „Remove from auto reject list.”

2. Cea de-a doua metodă pentru blocarea unui număr este cea prin accesarea setărilor. Accesați setările pentru apeluri (puteți face acest lucru și din Call Log, unde selectați opțiunea „More” din colțul dreapta sus, urmat de „Settings”). Aici căutați „Call rejection” (Respingere apel), iar după accesarea acestuia apăsați pe „Auto reject list”. Aici puteți adăuga orice număr vreți, precum și să le scoateți pe cele pe care nu vreți să le mai blocheze telefonul.

Respingere apel - blocare numar galaxy s6

3. Cea de-a treia metodă are legătură cu blocarea apelurilor anonime (cu număr ascuns). În cadrul „Auto reject list” mai există o opțiune pentru „Unknown callers” (apeluri necunoscute). Setați pe ON și nu veți mai fi deranjați de cei care vă sună cu număr ascuns.

Respingere apel - blocare numar galaxy s6

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here