Chuwi Vi10 Plus, tabletă dual-boot cu Remix OS și Windows 10, display de 10.8″ și 4 GB RAM

0
314
Chuwi Vi10 Plus - tabletă dual-boot

Chuwi Vi10 Plus este cea mai nouă tabletă lansată de compania chineză în aceste zile, modelul de față fiind unul care vine și într-o variantă dual-boot, cu Remix OS (bazat pe Android) și Windows 10.

Deși nu este foarte cunoscută la nivel global, Chuwi este o companie chineză care a lansat pe piață mai multe dispozitive interesante în ultimele luni, multe dintre ele rulând atât sistemul de operare al celor de la Microsoft, cât și Android (de exemplu tableta Chuwi HiBook, care a fost lansată în luna mai a acestui an).

Chuwi Vi10 Plus vine în două versiuni cu configurații ușor diferite, cea mai puternică dintre ele venind atât cu Remix OS, cât și cu Windows 10. Despre Remix OS am mai vorbit pe site (de exemplu în articolul despre Onda oBook10 SE), fiind vorba de o distribuție de Android care permite rularea tuturor aplicațiilor Android, fiecare aplicație putând fi deschisă într-o fereastră diferită (la fel ca în cazul Windows-ului), fiind de asemenea mult mai ușor de folosit cu un mouse și o tastatură.

Care sunt specificațiile lui Chuwi Vi10 Plus?

După cum am precizat mai sus, Chuwi Vi10 Plus vine în două versiuni diferite, versiunea dual-boot fiind cea mai puternică dintre ele, acest lucru putându-se observa mai jos:

  • 2 GB RAM + 32 GB spațiu de stocare + Remix OS, preț de 169 dolari
  • 4 GB RAM + 64 GB spațiu de stocare + Remix OS & Windows 10, preț de 239 dolari

Chuwi Vi10 Plus

Avem parte de un procesor Intel Atom Cherry Trail X5 cu patru nuclee și Intel HD Graphics Gen8 pentru partea de grafică, iar display-ul IPS are diagonală de 10.8 inch, acesta afișând o rezoluție de 1920 x 1280 pixeli. Bateria din dotare este una de 8.400 mAh și trebuie precizat că aceasta vine cu tehnologia de încărcare rapidă.

Chuwi Vi10 Plus are integrate o cameră foto principală de 2 Megapixeli și una frontală tot de 2 Megapixeli, iar pe lista cu specificații mai găsim Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth, porturile USB Type-C și HDMI, precum și un slot pentru un card microSD de până la 128 GB.

Chuwi Vi10 PlusMai trebuie precizat că avem parte de o tabletă care beneficiază de o construcție metalică, iar în ceea ce privește dimensiunile acesteia, ele sunt de 276.4 x 184.8 x 8.8 mm, ea având o greutate de 686.5 grame. Prețurile le-am precizat deja la început, fiind vorba de 169 dolari, respectiv 239 dolari, în funcție de varianta pentru care se optează.

Ca accesorii putem alege dintre o tastatură care se poate atașa și înlătura foarte ușor, dock-ul de cuplare fiind magnetic, precum și un stylus Chuwi HiPen H2, cele două fiind vândute separat.

Chuwi Vi10 Plus - Windows 10

Sursa: xda-developers.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here