Chuwi HiBook, o tabletă de tip 2 în 1 cu Android 5.1 / Windows 10, display de 10.1″ și 4 GB RAM

0
233
Chuwi HiBook tabletă 2 în 1

Chuwi HiBook este un nou dispozitiv de tip 2 în 1 lansată de compania chineză, fiind vorba de o tabletă dual-boot cu sistemele de operare Android 5.1 Lollipop și Windows 10 preinstalate.

Deși în prezent oferta de tablete nu mai pare atât de interesantă pentru foarte multe persoane, lucrurile se schimbă puțin atunci când vine vorba de astfel de dispozitive de tip 2 în 1 care ne permit să le utilizăm fie ca pe niște tablete obișnuite, fie ca pe niște notebook-uri. Dacă mai primim și un model dual-boot, care să ruleze Android OS, alături de Windows, atunci acesta putem spune că devine și mai atrăgător.

Ce ne poate oferi Chuwi HiBook în materie de specificații? Avem în față o tabletă care este construită în jurul unui display IPS cu diagonala de 10.1 inch, cu o rezoluție de 1920 x 1200 pixeli, iar procesorul din dotare este un Intel Cherry Trail Z8300 cu patru nuclee tactat la 1.44 GHz, alături de Intel HD Graphic (8th Generation) pentru partea de grafică.

Chuwi HiBook tabletă hibrid

Chuwi HiBook dispune de 4 GB memorie RAM și de un spațiu de stocare de 64 GB, fiind oferită de asemenea și posibilitatea de extindere a acestuia prin intermediul unui card microSD de până la 64 GB, pentru a avea suficient de mult spațiu pentru tot conținutul pe care vrem să îl avem la dispoziție.

Pe partea din spate a tabletei se află integrată o cameră foto de 5 Megapixeli, în timp ce frontal găsim o cameră foto de 2 Megapixeli (pentru apeluri video și fotografii de tip selfie), iar după cum am mai precizat, sunt preinstalate sistemele de operare Android 5.1 Lollipop și Windows 10. În ceea ce privește conectivitatea, aici tableta ne pune la dispoziție opțiuni precum Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, un port microHDMI, port USB Type-C, un jack audio de 3.5 mm și, bineînțeles, dock-ul pentru tastatură. Sunt prezente de asemenea și difuzoarele stereo.

Chuwi HiBook

Tableta are dimensiuni de 262 x 167.5 x 8.5 mm și o greutate de 550 de grame, iar bateria este una cu capacitatea de 6.600 mAh, aceasta putând oferi o autonomie de până la 8 ore, în funcție de cât de intensiv o utilizăm. Chuwi HiBook este disponibilă pe Amazon, aceasta având un preț de 209 dolari, adică aproximativ 825 de lei, suma la care se vor adăuga TVA și taxe vamale.

Chuwi HiBook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here