Bluboo D1 este un smartphone ieftin, cu cameră foto duală, 2 GB RAM și sistem de operare Android 7.0 Nougat

0
78
Bluboo D1

Nu cu foarte mult timp în urmă, pe piață a apărut un nou smartphone accesibil ca preț și cu o cameră foto duală, fiind vorba de modelul Bluboo D1, despre care vom vorbi mai multe în rândurile acestui articol.

După cum am remarcat și în articolul despre Cubot Rainbow 2, pe piață au început să își facă apariția tot mai multe modele de smartphone-uri ieftine echipate cu camere foto duale, iar asta pentru că le oferă cumpărătorilor senzația că pot realiza fotografii de o calitatea superioară. Nu este tot timpul cazul (deși îmbunătățirile se simt), iar asta pentru că nu ne putem aștepta la cine știe ce minuni pe partea de fotografiere atunci când vine vorba de telefoanele care au un preț atât de mic.

Ce are de oferit Bluboo D1 pe partea de foto & video? Telefonul vine cu o cameră foto duală de la Sony care are un senzor de 8 Megapixeli și unul de 2 Megapixeli, cel din urmă fiind responsabil cu adunarea de informații legate de adâncimea de câmp, astfel încât să putem realiza fotografii cu un efect bokeh cât mai bun. Este prezentă și o cameră foto frontală de 5 Megapixeli.

Bluboo D1

La baza lui Bluboo D1 se află un procesor MediaTek MTK6580 de tip quad-core tactat la 1.3 GHz (e vorba de un procesor de generație veche, dar mă aștept să se descurce bine pentru un telefon ieftin), accelerator grafic Mali-400MP2 și 2 GB memorie RAM. Pentru stocarea fișierelor avem la dispoziție un spațiu de stocare de 16 GB, precum și posibilitatea extinderii memoriei prin folosirea unui card microSD de până la 256 GB.

Bluboo D1 este construit în jurul unui display IPS cu diagonala de 5 inch, care afișează o rezoluție HD de 1280 x 720 pixeli, acesta fiind produs de Sharp (ni se promite o calitatea bună, sunt curios dacă așa va și fi). Sistemul de operare rulat este noul Android 7.0 Nougat, iar prezent este și un senzor de amprentă situat pe partea din spate a telefonului.

Bluboo D1

Bluboo D1 oferă conectivitate 3G, suport dual-SIM, Wi-Fi 802.11b/g/n, Hotspot, Bluetooth 4.0, GPS cu A-GPS și GLONASS, un port microUSB și jack-ul audio de 3.5 mm. Bateria din dotare are capacitatea de 2.600 mAh, iar telefonul are dimensiuni de 141.45 x 71.7 x 9.35 mm. Precizăm că Bluboo D1 poate fi cumpărat din magazinele chinezești la un preț de 69 dolari, sumă la care se adaugă TVA.

Bluboo D1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here