ASUS ZenFone 4 Selfie Lite – un nou smartphone pentru amatorii de selfie-uri

0
414
ASUS ZenFone 4 Selfie Lite

Amatorii de fotografii de tip selfie se pot bucura de lansarea pe piață a unui nou smartphone dedicat acestora, de data aceasta fiind vorba de un model de buget lansat de compania taiwaneză, și anume ASUS ZenFone 4 Selfie Lite.

ASUS ZenFone 4 Selfie Lite dispune de o construcție metalică de tip unibody, iar design-ul este unul destul de atractiv. Marele atu al noului smartphone, după cum ne spune și denumirea sa, este capabilitatea de a oferi o calitate ridicată selfie-urilor, datorită camerei frontale și a funcțiilor integrate. Dacă din punct de vedere al camerelor foto ASUS ZenFone 4 Selfie Lite este un telefon bun, acest lucru nu îl putem spune și despre specificații, care sunt unele destul de modeste.

Performanțele noului smartphone sunt asigurate de un procesor Snapdragon 425 de tip quad-core tactat la 1.4 GHz, care este ajutat de Adreno 308 GPU pentru partea de grafică și de o memorie RAM de 2 GB. Ni se pune la dispoziție un spațiu de stocare de 16 sau 32 GB (în funcție de varianta pentru care se optează), precum și posibilitatea folosirii unui card microSD cu o capacitate de până la 2 TB.

ASUS ZenFone 4 Selfie Lite

ASUS ZenFone 4 Selfie Lite este construit în jurul unui display IPS de 5.5 inch, care afișează o rezoluție HD, de 1280 x 720 pixeli și care dispune de sticlă 2.5D. Sistemul de operare rulat este Android 7.0 Nougat, cu interfața Zen UI 4.0 aplicată peste, iar în butonul Home este integrat un senzor de amprentă care promite deblocarea telefonului în 0,3 secunde și suportă până la 5 amprente memorate.

Punctul de atracție la ASUS ZenFone 4 Selfie Lite este camera foto frontală aflată în dotarea acestuia. Ea este una de 13 Megapixeli și are o deschidere a diafragmei de f/2.0, este prezent un bliț LED Softlight, precum și o serie de funcții și tehnologii de înfrumusețare. În ceea ce privește camera principală, aceasta este una tot de 13 Megapixeli, cu autofocus cu detecție de fază (PDAF), bliț LED și capabilitatea de a filma la rezoluție 1080p cu 30 de cadre pe secundă.

ASUS ZenFone 4 Selfie Lite

La capitolul conectivitate ASUS ZenFone 4 Selfie Lite vine cu 4G (Cat. 4, cu viteze care pot atinge în download 150 Mbps și 50 Mbps în upload), suport VoLTE și dual-SIM, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, bluetooth 4.0, GPS cu A-GPS, GLONASS și BDS, radio FM, port microUSB și jack de 3.5 mm. Bateria are capacitatea de 3.000 mAh.

ASUS ZenFone 4 Selfie Lite are dimensiuni de 155.66 x 75.9 x 7.85 mm și cântărește 144 de grame, iar variantele de culoare în care acesta va fi disponibil sunt Deepsea Black, Mint Green, Rose Pink și Sunlight Gold. Ce preț are noul smartphone al companiei? Acesta va fi pentru moment disponibil doar în Filipine, la un preț de aproximativ 156 de dolari.

ASUS ZenFone 4 Selfie Lite

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here