Allview X4 Soul Infinity Plus – smartphone cu asistent vocal în limba română, ecran de 6″ și 6 GB RAM

0
203
Allview X4 Soul Infinity Plus

Allview X4 Soul Infinity Plus face parte din noua serie de smartphone-uri a companiei brașovene, alături de X4 Soul Infinity L, S, N și Z, iar modelul de față iese în evidență prin aceea că este primul telefon al companiei echipat cu 6 GB RAM.

Noua serie de telefoane a celor de la Allview vine cu mai multe îmbunătățiri, majoritatea regăsindu-se la capitolul design, nefiind însă lăsate la urmă nici dotările hardware. În articolul de astăzi vom vorbi puțin despre Allview X4 Soul Infinity Plus, acesta fiind primul smartphone Allview echipat cu 6 GB memorie RAM.

Specificații complete Allview X4 Soul Infinity Plus

Pe lângă memoria RAM de 6 GB, noul Allview X4 Soul Infinity Plus mai vine cu un procesor MediaTek Helio P25 de tip octa-core (4 x ARM Cortex-A53 la 2.39 GHz + 4 x ARM Cortex-A53 la 1.69 GHz) și Mali T880 MP2 în rol de accelerator grafic. Mai avem la dispoziție și un spațiu de stocare de 64 GB, alături de suportul pentru carduri microSD de până la 128 GB (în regim single SIM – dacă vrem să ne folosim de două cartele SIM atunci nu ne vom putea bucura și de un spațiu de stocare extins).

Allview X4 Soul Infinity Plus

Allview X4 Soul Infinity Plus vine cu un display IPS cu diagonala de 6 inch, cu un raport al imaginii de 18:9 și protecție asigurată de sticla Corning Gorilla Glass 3. Rezoluția pe care o afișează ecranul este una Full HD+ (de 2160 x 1080 pixeli). Avem ca sistem de operare Android 7.0 Nougat, iar bateria din dotare are capacitatea de 3.050 mAh (vine cu tehnologie de încărcare rapidă), aceasta putând oferi o autonomie de până la 305 ore în regim de așteptare.

AVI este primul asistent vocal în limba română

Cei de la Allview promovează noul smartphone Allview X4 Soul Infinity Plus și folosindu-se de AVI, adică primul asistent vocal în limba română, care te poate ajuta atunci când, de exemplu, ai de scris un mesaj când ești la volanul mașinii. Este practic un fel de Google Now, doar că în limba română. Acesta poate fi activat cu o simplă apăsare de buton.

Allview X4 Soul Infinity Plus - asistent vocal în limba română

Pentru protecția datelor noastre este prezent și un senzor de amprentă, acesta fiind amplasat pe partea din spate a telefonului. În ceea ce privește conectivitatea, aici Allview X4 Soul Infinity Plus vine cu suport pentru rețelele 4G LTE (FDD + TDD, Cat. 6, cu viteze în download de până la 300 Mbps și până la 51 Mbps în upload), WiFi 802.11 a/b/g/n, WiFi Direct, hotspot, Bluetooth 4.2, un jack audio de 3.5 mm și port USB Type-C. Mai menționăm că telefonul are dimensiuni de 158.7 x 75.2 x 8 mm și cântărește 156.4 grame.

Camere foto

Allview X4 Soul Infinity Plus vine echipat cu o cameră foto principală duală, care este compusă dintr-un senzor de 13 Megapixeli cu autofocus și unul de 5 Megapixeli care este de tip fixed focus. Diafragma are o deschidere de f/1.8, iar camera este protejată de o sticlă din safir.

Allview X4 Soul Infinity Plus - cameră foto

Mai adăugăm pe lista cu caracteristici blițul LED, posibilitatea de a filma la rezoluție 4K, precum și aceea de a obține fotografii cu un efect bokeh (blurarea fundalului). Pe partea din față a lui Allview X4 Soul Infinity Plus se află o cameră foto cu senzor de 13 Megapixeli și bliț LED, astfel încât noi să putem face niște selfie-uri de calitate chiar și în condiții de luminozitate slabă.

Ce preț are Allview X4 Soul Infinity Plus?

Noul smartphone Allview X4 Soul Infinity Plus va avea în magazinele de la noi un preț recomandat de 1.999 lei.

Allview X4 Soul Infinity Plus

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here