Allview AX501Q, o nouă tabletă de buget lansată de companie – nu reușește să impresioneze la capitolul specificații

0
368
Allview AX501Q

Aruncând o privire pe site-ul celor de la Allview am observat că este listată o nouă tabletă de buget, fiind vorba de modelul Allview AX501Q. Nu a fost făcut un anunț oficial privind lansarea sa, iar dacă ne uităm la specificațiile sale putem să ne dăm seama și de ce.

Dacă ieri vă vorbeam despre lansarea a două noi smartphone-uri atrăgătoare din punct de vedere al design-ului și specificațiilor, modelul Allview X3 Soul Style și X3 Soul Lite, astăzi aducem în discuție o tabletă pentru cei cu buget redus, ea oferind niște specificații care o plasează în categoria entry-level. Nu pot spune că sunt impresionat de ceea ce are de oferit pe partea de specificații, dar trebuie să ținem cont și de faptul că ea are un preț de 349 lei.

Ce ne oferă Allview AX501Q la această sumă de bani?

Punctul de atracție, dacă pot să spun așa, este reprezentat de prezența conectivității 3G, lucru care îți va permite să ai acces la internet chiar și atunci când nu ai la îndemână o rețea WiFi. De asemenea, ea poate fi o bună alternativă pentru cei care petrec mult timp în trafic și care își doresc să folosească tableta ca GPS – rămâne însă de văzut cât de bine se descurcă la acest capitol.

Allview AX501Q

Display-ul este unul de 7 inch, care poate afișa o rezoluție de 1024 x 600 pixeli, procesorul din dotare este un quad-core la 1.3 GHz (pe ARM Cortex-A7), iar pe listă mai găsim un accelerator grafic Mali 400MP, 1 GB RAM și 8 GB memorie internă. Este prezent și un slot pentru un card microSD de până la 128 GB, iar sistemul de operare rulat este Android 5.1 Lollipop.

Lista cu specificații a tabletei Allview AX501Q este completată cu WiFi 802.11 b/g/n, WiFi Direct, hotspot, bluetooth, GPS / A-GPS, un port microUSB și jack de 3.5 mm. Nu lipsesc nici camerele foto, ambele fiind de 2 Megapixeli, iar în ceea ce privește dimensiunile dispoizitivului, ele sunt de 192 x 108.5 x 9.9 mm. Tableta are o greutate de aproape 254 de grame, iar bateria din dotare este una de 2.500 mAh.

Allview AX501Q este deja disponibilă pe site-ul companiei, ea având, după cum am precizat deja, un preț de 349 lei.

Allview AX501Q

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here