Akyumen Holofone, un phablet cu Android Marshmallow și Windows 10 PC, care integrează un proiector

0
390
Akyumen Holofone - phablet cu proiector

Astăzi am dat peste un phablet destul de interesant, Akyumen Holofone fiind un model care vine cu un proiector integrat, precum și cu sistemele de operare Windows 10 PC și Android Marshmallow preinstalate.

Trebuie să recunosc faptul că Akyumen este o companie despre care am auzit foarte puține până acum (este chiar prima dată când o aduc în discuție pe acest site), dar care a reușit să îmi atragă atenția prin modelul Akyumen Holofone, care este considerat un smartphone, chiar dacă dimensiunile sale l-ar plasa în zona tabletelor, mai degrabă.

Mai exact, acesta este construit în jurul unui display cu diagonala de 7 inch, afișând o rezoluție Full HD. Trebuie remarcat de asemenea că avem parte de un phablet dual-boot, iar ceea ce este și mai interesant e faptul că preinstalat este sistemul de operare Windows 10 pentru PC, deci nu Windows 10 Mobile cu funcția Continuum.

Akyumen Holofone

Pe lângă asta, un alt punct de atracție la noul Akyumen Holofone este prezența unui pico-proiector integrat în partea de sus a telefonului, acesta fiind capabil să proiecteze imagini de până la 100″ (deci de până la 254 de centimetri), la o rezoluție de 1280 x 720 pixeli. Mai trebuie precizat că proiectorul are o luminozitate de 35 lumeni (potrivit altor surse, de 45 lumeni).

La baza lui Akyumen Holofone stă un procesor Intel Cherry Trail 8300 cu patru nuclee, alături de 4 GB memorie RAM, iar spațiul de stocare este de 128 GB, fiind prezent și un slot pentru un card microSD. Pe lista cu specificații se mai adaugă conectivitatea 4G LTE, WiFi, WiFi Direct, Bluetooth, GPS, NFC, o baterie de 3.500 mAh (unele surse spun că ar fi vorba de una de 2.910 mAh), cameră foto principală de 13 MP și una frontală de 5 MP.

În ceea ce privește prețul, acesta este de 750 de dolari pentru varianta standard și poate ajunge la 950 de dolari pentru un pachet complet cu accesorii, din care fac parte un game controller, difuzor bluetooth și un stand cu baterie.

Akyumen Holofone

Sursa: theverge.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here