Acer a prezentat Liquid X2, un smartphone triple-SIM, cu ecran de 5.5 inch și baterie de 4000 mAh

0
225
Acer Liquid X2

Taiwanezii de la Acer au anunțat Liquid X2, un phablet care vine cu caracteristici interesante, printre care se numără suportul pentru trei cartele SIM și bateria de 4.000 mAh.

Asiaticii nu au oferit foarte multe detalii, însă din prezentarea făcută de aceștia ne putem da seama, în mică parte, de ce va fi capabil noul smartphone.

Acer Liquid X2 va avea un display cu diagonala de 5.5 inch (rezoluția nu este încă cunoscută) și procesor octa-core pe 64 de biți (nu au fost date detalii legate de chipset). Smartphone-ul va fi mai mult ca sigur pe placul celor pasionați de fotografie, precum și a amatorilor de selfies, deoarece vine echipat cu o cameră principală și una frontală, ambele de 13 Megapixeli și cu lentile care au o deschidere f/1.8, astfel încât să se descurce bine inclusiv în condiții de iluminare slabă.

Acer Liquid X2

Potrivit acestora, noul smartphone este creat special pentru cei care călătoresc foarte mult, acesta fiind și motivul echipării cu suport triple-SIM și cu o baterie de 4.000 mAh, care în mod normal ar trebuie să permită folosirea telefonului 1-2 zile fără a fi nevoie de încărcare.

De asemenea, a mai fost prezentată și o husă de protecţie de tip flip-case, creată special pentru Liquid X2, care permite accesarea unor comenzi rapide prin intermediul porțiunii decupate de deasupra ecranului.

Mai multe detalii vom afla în luna Mai, atunci când acesta va fi lansat pe piață.

Acer Liquid X2

Sursa: engadget

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here