Accesare meniu ascuns pe telefonul LG G4 – ce cod trebuie să folosești

0
1069
accesare meniu ascuns LG G4

Aproape fiecare smartphone, indiferent de care model este vorba, vine cu un meniu ascuns care ne oferă acces la diferite setări și teste ale telefonului în cauză.

De ce ar vrea cineva să poată accesa acest meniu ascuns pe un LG G4 (sau oricare alt smartphone)?  Pentru că el oferă acces la mai multe setări și teste care care ne pot spune dacă telefonul nostru are o anumită problemă sau nu, iar aici pot da ca exemple display-ul, butoanele, diferite componente hardware, wireless, rețelele, senzorii, camerele foto, microfon și multe altele.

Înainte de a arăta cum se poate accesa meniul ascuns de pe LG G4, trebuie precizat că setările peste care vei da nu trebuie modificate decât de către cineva care într-adevăr știe ce face, așadar dacă nu știi exact care este rolul unei anumite setări, cel mai bine este să o lași așa cum este.

Accesare meniu ascuns LG G4:

Pentru a face acest lucru, trebuie format un anumit cod fix așa ca și cum ai forma un număr de telefon. În cazul lui LG G4 codul 277634#*# este cel care trebuie format (precizez că acesta l-am testat pe un LG G4 LG-H815 – sunt șanse ca în cazul altor modele, sau în funcție de operatorul de la care l-ai achiziționat, codul respectiv să nu funcționeze).

accesare meniu ascuns LG G4

În cazul în care nu funcționează, atunci este bine să verifici dacă ai activat accesul la „Opțiuni dezvoltator” și să mai încerci odată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here